Female Gamers geeft De Sims 3 Beestenbende een 8

In eerste instantie bij het horen dat er weer een uitbreiding zou komen met dieren voor De Sims, was de originaliteit er wel af. Hebben we al eens gehad, moet dit nu weer? Ondanks dat is het wel weer een leuke uitbreiding geworden. Juist door de mogelijkheid van het zelf besturen van de beesten, de mogelijkheid van de kleine diertjes en de paarden was het toch weer heel anders. Na het spelen ben ik dan ook wel enthousiast geworden, helemaal van de paarden. Al moet ik wel zeggen, dat ik vaak in de ‘stad’ speel, of daar wilde paarden zo gepast zijn, dat vraag ik me dan wel af. Verder is de uitbreiding zeker een aanrader en blijft er nog een hoop te ontdekken!

| Female Gamers: Review: The Sims 3 Beestenbende (PC) |

7 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *