Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

Kerst met De Sims 3 Beestenbende

Deze sfeervolle screens van De Sims 3 Beestenbende hebben we van EA Benelux ontvangen.

21 gedachtes over “Kerst met De Sims 3 Beestenbende”

    1. Patricia

      In Amerika doen ze niet aan Sinterklaas, dus als je bedoeld waarom er geen Sinterklaas spullen komen is het dus daarom. Daarnaast vieren nog steeds een heleboel mensen Sinterklaas, alleen omdat het niet in Sims meubels/items uitkomt betekent het niet dat het niet meer bestaat 🙂

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>