Gamecowboys review van De Sims 3 Beestenbende

Conclusie
Het is misschien te gemakkelijk om de overlap tussen spelers van de Sims en liefhebbers van huisdieren, zeker paarden, groot te noemen. Maar ik denk wel dat het een realistische aanname is, niet in de laatste plaats omdat huisdieren ook altijd één van de meest aangevraagde uitbreidingen is geweest voor de Sims.

Simpel gezegd zal EA heel veel speelsters een plezier doen met deze uitbreiding, alleen al vanwege de paardencomponent die heel uitgebreid is en ook weer eens een andere draai aan het spelen van de Sims geeft, waar de eerdere huisdieren-uitbreidingen van de eerdere Sims dat niet deden. De grootste nadelen zitten hem vooral in het management van de dieren en dat ligt meer aan je speelstijl dan aan het spel zelf. Al met al een waardige aanschaf dus voor diegenen die van dieren houden en nog wat extra plezier uit hun Sims willen halen.

| Gamecowboys: Je krijgt heel veel terug van de Sims 3: Beestenbende |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *