Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Poll's

Nieuwe Poll: welke december feesten vieren jouw Sims ook?

De december feestmaand staat weer voor de deur en we zijn benieuwd welke feestdagen jouw Sims ook vieren. Is dat Sinterklaas? Kerst? Oud op Nieuw? Of misschien wel alle 3? Of hebben jouw Sims een hekel aan feesten?

Een beetje kerstsfeer in het huis van je Sims kun je trouwens krijgen met deze gratis Feestdagen sets van De Sims 3 Store.

En vergeet niet mee te doen met onze HELLUP: SIMTERKLAAS IS ZIJN PIETEN KWIJT! uitdaging want de deadline is al op 6 december! In dat topic vind je ook de gratis Sint outfit van De Sims 3 Store. Of kom gezellig mee babbelen in ons Het grote winter & feestdagen topic.

De uitslag van onze ‘Ga jij De Sims 3 Slaap- en Badkamer kopen?‘ poll staat in ons polls archief. Iedereen bedankt voor het stemmen.

12 gedachtes over “Nieuwe Poll: welke december feesten vieren jouw Sims ook?”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>