Nieuwe Poll: welke december feesten vieren jouw Sims ook?

De december feestmaand staat weer voor de deur en we zijn benieuwd welke feestdagen jouw Sims ook vieren. Is dat Sinterklaas? Kerst? Oud op Nieuw? Of misschien wel alle 3? Of hebben jouw Sims een hekel aan feesten?

Een beetje kerstsfeer in het huis van je Sims kun je trouwens krijgen met deze gratis Feestdagen sets van De Sims 3 Store.

En vergeet niet mee te doen met onze HELLUP: SIMTERKLAAS IS ZIJN PIETEN KWIJT! uitdaging want de deadline is al op 6 december! In dat topic vind je ook de gratis Sint outfit van De Sims 3 Store. Of kom gezellig mee babbelen in ons Het grote winter & feestdagen topic.

De uitslag van onze ‘Ga jij De Sims 3 Slaap- en Badkamer kopen?‘ poll staat in ons polls archief. Iedereen bedankt voor het stemmen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Poll's

12 reacties

  1. Bij mij vieren ze ook geen feestjes. Misschien dat ik dit jaar een fotoshoot doe, geen idee eigenlijk. Ik vind het zo jammer dat er weing interacties zijn als het gaat om feestdagen.

  2. ik heb best wel veel spullen al voor de kerst ik heb al kerst patronen en vloerkleden kerst bomen en sneeuwpopen en kerst kleding

  3. Ik ga denk ik voor mijn dagboek het laten sneeuwen, en dan sneeuw op de grond neerleggen, en een kerstboom en winterkleding. IK WIL ECHTE SNEEUW! 🙁

  4. Als er echte sneeuw was vierden ze zeker Kerst! Nu doen mijn Simmies dat ook stiekem wel een beetje daarom heb ik kerst aangekruist. 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *