Tel samen met SN af naar kerst 2011! En maak kans op leuke prijzen!

Het is weer december, dat betekend dus enorm veel gezelligheid. Sinterklaas, Kerst en ook Oud op Nieuw. Ook hier op Sims Nieuws willen we het in december extra gezellig en leuk maken. Daarom hebben we een advent kalender online gezet!

Normaal gesproken heb je misschien thuis wel zo’n kartonnen advent kalender, waar als je een deurtje openmaakt er een lekker chocolaatje inzit. Chocola uitdelen op een website is wat lastig,  wij pakken het daarom wat anders aan. In onze advent kalender kan je hele andere dingen tegenkomen, zoals  leuke verhaaltjes, en mooie screenshots, of misschien wel heel iets anders. Maar wat je ook tegen kan komen, is een prijs!

Op sommige dagen zal er een prijs achter het ´luikje´ van die dag te vinden zijn. Als je dat luikje dan openmaakt, maak je automatisch kans om die prijs te winnen! Op welke dagen wij een prijs achter het luikje verstopt hebben zeggen we niet, daarvoor zal je toch iedere dag even in onze advent kalender de dag van vandaag open moeten maken. Je hebt slechts 1 dag de tijd om een hokje open te maken, daarna gaat het luikje op slot en is die niet meer te openen…

Kijken jullie ook al zo uit naar de kerst? Tel dan nu samen met ons af naar kerstnacht en maak dan zelfs ook nog kans op een leuke prijs voor onder de kerstboom!

| Ga nu naar onze digitale advent kalender! |
Je moet ingelogd zijn op ons forum om de digitale advent kalender te kunnen openen.

57 reacties

 1. Ik krijg steeds de volgende foutmelding als ik 2 december tracht te openen.

  Er is een fout opgetreden bij het openen van het luikje. Misschien heb je het luikje al geopend, of probeer je een ongeldige dag te openen?

  Is dit normaal.

  1. Dit is inderdaad niet normaal. Als je nou opnieuw naar de hoofdpagina van de advent kalender gaat en op f5 drukt en je vervolgens op 2 december zou het denk ik goed moeten gaan 🙂

   Ik denk namelijk dat je de back toets van je browser gebruikt hebt, ik zal daar nog even naar kijken. Bedankt voor de meding in ieder geval!

  2. Ik heb er even naar gekeken en het ligt er inderdaad aan dat je op de back knop druk. Om dit op te lossen klik je op de hoofdpagina van de advent kalender op de link “vernieuw pagina…” of je klikt op F5.

   Zal als ik eind van de middag thuis kom even een verbetering maken zodat dit niet meer voorkomt 🙂

 2. Jaa, hij doet het weer alleen krijgen we dus elke dag een verhaaltje zoals die van die kwama’s ??

 3. Het probleem dat je de melding kreeg dat het niet gelukt is om de dag te openen, zal nu verdwenen moeten zijn. Zo niet, laat dat dan even weten!

 4. Wauw, leuk initiatief hoor 🙂
  Misschien leuk om de site ook in winterse kerstsferen te brengen?

    1. het is echt een heeel goed idee om de site in een winterse kerstfeer te brengen.

  1. Dank je Bakie 🙂

   En ja.., grotendeels heb ik het gemaakt. Behalve de inhoud natuurlijk, dat wordt door het hele team gedaan/bedacht.

 5. schaapen ik heb een eenhoorn die zijn super snel en ze kunnen goed springen xD

 6. elke dag hebben we iets anders voor onze Advent kalender. En welke prijzen er nog komen gaan we nu nog niet verklappen.

  🙂

  1. We hebben gisteren besloten om in januari alles wat er in de advent kalender zat openbaar te maken, dus als je een dag gemist hebt kun je het ergens in januari nog eens bekijken. Dit doen we omdat enkele van jullie aangeven wat dagen gemist te hebben.

   Dit geldt natuurlijk niet voor de prijzen die we nu weggeven, dus als je kans wil maken op de prijzen zul je tot aan de kerst echt elke dag even moeten kijken 😉

 7. Dag 15 van onze Kerstmis Advent kalender staat online, je zou bijna zin krijgen om De Sims 2 weer optestarten.

  😀

 8. Wat een leuk filmpje. Brengt je gelijk in de Kerstsfeer. Sims 2 was toch ook geweldig als je alle mogelijkheden bekijkt (en weinig bugs :-(. En nu maar hopen dat ze in Sims 3 ook iets met seizoenen gaan doen. Fijne Feestdagen iedereen!

 9. Kersspullen dat heb ik net nodig voor mijn sims
  aangezien ik geen kerstspullen in het spell heb zitten.

 10. Xelles heeft vannacht alweer dag 17 van onze Kerstmis Advent kalender online gezet en deze 17e dag wordt ‘gesponsord’ door EA Benelux.

 11. krijg je dat hier te horen of krijg je hetgwn via naar je sims acc als cado die 1000 simpoints i dont get it??hoe moet het nu

 12. Sorry, we are unable to complete your translation request.

Reacties zijn gesloten.