EA heeft De Sims 3 Showtime van Origin gehaald

Gisteren konden we in dit bericht op onze site melden dat op EA’s Origin het zesde uitbreidings pakket Showtime voor De Sims 3 stond.

Maar na de veel eerder uitgelekte trailer heeft EA nu ook De Sims 3 Showtime pagina van de Origin site gehaald. Het is toch een beetje raar allemaal zoals het gaat …

10 reacties

  1. gelukkig! die foto met dat vuur daar hadden ze toch alleen maar na middernacht kleding aan dus ik hoop dat hij nep is!

  2. hoop dat fake is en dat ze een uitbreding doen met seizoenen -winkels-aliens en ze moten ff grote download makn voor levensweg zo dat je kan studeren want levensweg is prut uitbreding ben egt chag -_- nu ik levensweg heb

  3. Tuurlijk is het niet nep! Het heeft op Origin gestaan dus het is echt. Het is gewoon nog niet de bedoeling dat dit de wereld in gaat. Ea moet nog een aankondiging doen, en het is raar als je ‘erachter komt’ op allemaal manieren behalve een persbericht van EA. EA zet niet zomaar iets op Origin hé.

    Seizoenen komen er heus wel, alleen jammer genoeg is dat niet de volgende uitbreiding.

  4. door dingen te ‘laten’ lekken weet je meteen of het in de smaak valt of niet, er is nog tijd genoeg om hier en daar dingen te veranderen of toe te voegen.

    ik hoop in elk geval dat er meer in komt dan tot nu toe gelekt is, want vind het maar erg zwakjes. ik sta niet echt te springen om sims naar iemand anders zijn spel te sturen, niet dat ik het niet ga uittesten als het erin zit, maar voor mij hoeft dat echt niet en mogen ze energie en schijfruimte in andere dingen steken (die ook minder risico’s op bugs leveren)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *