Marit’s Shoots

Op ons forum vindt je allerlei leuke dagboeken, werelden, uitdagingen en nog veel meer. We hebben daarom besloten om, naast het Dagboek van de Maand, eens in de week aandacht te besteden aan een van die vele topics van onze forumleden. Deze zevende keer is dat Marit.

We houden allemaal van mooie Sims, mooie foto’s en vooral van veel shoots! Dit krijg je allemaal als je het topic van Marit bekijkt. Marit laat ons elke keer weer verschillende foto’s zien waaraan je kan zien dat ze er veel moeite in heeft gestopt, zo mooi zijn ze! Heb je ze nog niet gezien of kijk je meestal niet naar de screens van andere forumleden? Dan raad ik je toch aan om dat toch te gaan doen en dan te beginnen in haar topic!

Gefeliciteerd Marit, deze week sta jij in de spotlight!

| Sims Nieuws forum: Marit’s shoots |