Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Showtime

Nieuwe buurt voor De Sims 3 Showtime heet Starlight Shores

De fansite Simvips meld dat de nieuwe buurt voor De Sims 3 Showtime al een naam heeft: Starlight Shores. Ik weet niet waar deze informatie vandaan komt maar Simsvip kennende zou het wel eens kunnen kloppen. Zodra er meer bekend is over deze nieuwe buurt melden we dat uiteraard meteen.

Met dank aan Harry voor de tip.

Wat vinden jullie van deze naam? Past het een beetje bij De Sims 3 Showtime?

[UPDATE] Op Twitter hoor ik dat Starlight Shores officieel is, vermeld in een persbericht van EA.

7 gedachtes over “Nieuwe buurt voor De Sims 3 Showtime heet Starlight Shores”

  1. davevanleeuwen

    Lijkt me wel leuk, het leek me nog leuker al kwam er een stad genaamd New Bridgeport. En dan gebruiken ze het oude bridgeport maar dan uitgebreid en stukken eraan, en in de bergen, met de nieuwe spullen en alles wat bij showtime zit, en dan dat de oude gezinnen inmiddels generaties verder zijn, lijkt me erg leuk, een stad met veel generaties.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>