Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Showtime

Gamersnet over De Sims 3 Showtime

Gamersnet besteed regelmatig aandacht aan ons geliefde spelletje en hebben een soort preview online gezet van De Sims 3 Showtime.

Tot nu toe is er al wel veel algemene informatie over Showtime, maar informatie hoe alles precies gaat werken is er nog niet. Ik begrijp dat sommige fans vinden dat deze uitbreiding eigenlijk al bij Na Middernacht had moeten zitten, want een beroemde performer worden past goed bij het thema van celebs. Showtime is voor de fans zoals altijd weer een uitbreiding om naar uit te kijken, zeker vanwege de nieuwe sociale mogelijkheden waardoor De Sims 3 minder een solo-ervaring wordt en meer een gezellige game waar ook je vrienden aan deel kunnen nemen.

| Gamersnet: Fast Forward 2012: De Sims 3: Showtime |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>