In-game reclame voor objecten en sets op De Sims 3 Store

Zoals vele al gelezen hebben, is EA begonnen met het adverteren in De Sims 3 zelf, het gaat om sets en objecten uit De Sims 3 Store, die nu tussen de bouw- en koopmodus, en de CAS staan.

Hoe ziet dit er dan uit? De spullen die je dus in-game kan kopen voor een bepaald aantal SimPoints, of die gratis zijn, zijn omgeven door een goud randje. En als je de volledige beschrijving geeft, kan je op de button met de prijs klikken om het gelijk te kopen en te gebruiken.

Zelf hebben ik hier nog geen ervaring mee, aangezien ik mijn spel niet kan updaten op het moment, dus hoe het precies in zijn werking gaat kan ik niet in eigen woorden vertellen. Misschien hebben jullie hier al ervaring mee, en kunnen jullie dat in reactie op dit bericht vertellen?

Bron: SimsVIP

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

9 reacties

  1. Waar kan je dit precies uitzetten?
    Ik heb gisteren wel de gratis objecten in mijn spel gedownloadt, maar ik vind het best irritant dat er nu ook objecten in mijn catalogus staan die ik dus niet wil/kan kopen.

  2. Als je in je spel bij opties kijkt en dan bij algemeen staat de shopmodus.Die staat met een vinkje aan en als je dat vinkje weghaalt is hij uit.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *