Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Showtime

Curtis Paradis over De Sims 3 Showtime

https://youtu.be/B14O43zsI5Y

7 gedachtes over “Curtis Paradis over De Sims 3 Showtime”

  1. Big Mama

    Ik vind dat hij het altijd heel erg smakelijk weet te vertellen maar eigenlijk niets nieuws onder de zon.Wat mij wel opvalt is dat best wel veel mensen de simport wel leuk vinden maar het uiteindelijk waarschijnlijk niet zullen gebruiken en zelfs hopen dat het helemaal uitgezet kan worden.Vraag me dus af of dit wel een succes zal worden.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>