Nieuw op Sims Nieuws: De Sims Nieuws-er(s) van de Week!

Welkom bij een nieuw onderdeel van Sims Nieuws! SNvdW, SNvdW houd in dat je benoemd bent tot de forummer van de week. Elke zondag, rond 16:00 is het de bedoeling dat er een nieuwe SNvdW wordt gekozen.

Wordt deze niet gekozen, heb je hoogstens nog een dag om het te veranderen. Heb je het die dag nog niet gedaan, dan kiest één van de moderators/teamleden een nieuwe SNvdW op maandag, uiterlijk voor 16:00

Aan de SN-er van de week kunnen vragen worden gesteld, wees zo origineel mogelijk met de vragen en stel niet telkens dezelfde vragen. SN-er van de week is bedoeld om de forum leden wat beter te leren kennen en anders te zien dan alleen een ‘Nickname’ op het forum.

Deze week kiezen wij de eerste TWEE SN-ers van de week, en dat is geworden Hikari-Desu en Simmielove, onze nieuwe proeftijd-teamleden, gefeliciteerd. Dit hebben wij gedaan zodat jullie hun wat beter leren kennen! Volgende week kiezen zij gewoon één nieuwe SNvdW uit, dit was eenmalig!

| Sims Nieuws-er van de Week |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Site Nieuws

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.