Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Overige

Kerst acties op andere Nederlandse De Sims fansites

Naast onze Kerstmis Advent Kalender (dag 19 staat nu online) zijn er meer Nederlandse fansites die rond de Kerst allerlei leuke dingen online zetten. Dat kunnen Kerst wallpapers zijn, Kerst E-cards of prijzen.

Hier enkele van die fansites op een rijtje, jullie moeten zelf maar gaan snuffelen. We weten zeker dat als we nog een Nederlandse De Sims fansite gemist hebben, die ook iets speciaals doet rondom De Kerst, we dat wel van jullie horen.

| Sims NetWerk | Sunset Valley Times | Simview |

Zal de officiële Nederlandse De Sims 3 site nog iets leuks met Kerst gaan doen? We hopen het wel!

2 gedachtes over “Kerst acties op andere Nederlandse De Sims fansites”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>