Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

Klassiekers uit De Sims 2 nu voor De Sims 3 in de Store

Iedereen kent die typische items uit De Sims 2 uitbreiding, tenminste, als je deze reeks van het spel gespeeld hebt. EA heeft nu de bekendste items, zoals de Koeplant, in een collectie gestopt, en deze is nu te downloaden op De Sims 3 Store.

Met deze spannende collectie voeg je gegarandeerd wat gedenkwaardige chaos aan je game toe: de Laganaphyllis Simnovoriiplant en de Sims Klassiekers zullen je nietsvermoedende Sims ongetwijfeld voor heel wat avontuurlijke verrassingen doen staan! En om de terugkeer van de legendarische Laganaphyllis te vieren, vinden je Sims wat feestelijke dingen als ze op de Koeienplant Milkshake Maker Stuiter Ruiter springen of zich uitleven op de Magen van de Monsterlijke Koeienplant Arcademachine! Met deze Klassieke Collectie zul je zien dat een vleugje nostalgie in het leven van je Sim geen kwaad kan (en met “geen” bedoelen we “een beetje”).

| De Sims 3 Store: Klassieke Collectie (12 items, 1200 SimPoints) |

19 gedachtes over “Klassiekers uit De Sims 2 nu voor De Sims 3 in de Store”

 1. Big Mama

  Volgens mij wil die koeienplant niet gekocht worden door mij want ik heb net van alles geprobeerd om dat ding aan te kopen maar er zijn geloof ik wat technische probleempjes op de site.Ach ja,morgen is er weer een dag.

 2. Cindy

  nee ,maar merk dat ik nu ook meer bugs heb weer
  tekstbalonnen blijven staan bij een sim , sim verdwijnen weer ineens
  als ik terug wil keren naar het hoofdmenu duurt het een eeuwigheid om teladen en na 3 uur laden sluit ik het spel zelf maar af

 3. Cindy

  de koeplant kan ook dood gaan als je hem helemaal niet voer
  hij ligt er dan zo levenloos bij en je kan hem dan opruimen

  erg leuk wist niet of dat al bekend was maar vond het ff een leuk detail om tevertellen

  taart heb ik inmiddels gezien maar heb hem nog geen sim om zien eten

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>