Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Slechte beoordelingen voor The Sims 3 Prima Games guide box

We hebben in dit bericht op onze homepage al gemeld dat de The Sims 3 Prima Games guide box bij Bol.com nu ook te koop is. Vanochtend kreeg ik deze email binnen van Miran die ik toch even met jullie wil delen:

Ik heb net revieuws gelezen over de Box Set die binnenkort uitkomt en de algemene beoordeling is 2 van de 5 sterren ( www.amazon.us) Het formaat van de boekjes is kleiner dan gebruikelijk, de pagina’s zijn in grijs tinten en de tekst en plaatjes erg klein en bijna onleesbaar.
Het schijnt een grote teleurstelling te zijn en min of meer onbruikbaar.

Miran

Een aantal Sims Nieuws teamleden hebben de box besteld en als we die binnen hebben zullen we laten weten of deze guide box inderdaad zo teleurstellend is.

17 gedachtes over “Slechte beoordelingen voor The Sims 3 Prima Games guide box”

 1. Rudy

  Hm nu ik dit lees ben ik wel een beetje teleurgesteld. Normaal koop ik niet echt Prima Game Guides, omdat ik liever het spel zelf uitvind, echter voor deze prijs vond ik 7 guides wel meevallen. Ik weet wel hoe de ”échte” prima guides eruitzien, vandaar dat ik er van uit ging dat deze guides exact dezelfde kwaliteit en glans etc zouden hebben.

  Blijkbaar is dit niet het geval, en denk ik dat ik mijn bestelling maar annuleer. Als ik dan tóch de guides wil, kan ik ze beter los kopen…

 2. JayLenax

  Wist niemand dit dan? Dit is namelijk net zoals ze de sims 2 editie van de ‘mini’ gidjes, het zijn kleine kopies van de echte werken*.
  Persoonlijk vind ik ze wel fijn en kan ik ze zonder problemen lezen. Juist vanwege hun maat vind ik het met deze veel fijner om ze er bij te hebben tijdens het computeren en soms even vlug iets op te zoeken.

  En ja het had veeel beter gekund, zeker met al die vertragingen die het heeft opgelopen. Maar ach, ik wist het al vanaf het begin dat het ‘kopies’ zouden zijn.

  *Waar de ‘echte’ grote versie blijft van Generations en de Store spullen geen idee. Houden ze misschien verstopt?

  Mocht het gewenst zijn kan ik foto’s/scans plaatsen van de sims 2 versie van deze box set zodat mensen kunnen zien wat ze ongeveer moeten verwachten.

  1. Martine

   Ik heb de mini’s voornamelijk gekocht voor de generations-gids, de rest heb ik al in het groot. Voor mij is het dus het niet zo erg dat ze wat kleiner zijn, maar het is echt jammer dat er geen grote versie van generations is.

 3. Sims-mike

  Ik heb gemerkt dat de gids van SIMS3 pets enkel voor de PC is. In het verleden werden er ook gidsen uitgebracht voor de console versies.
  Weet iemand of er een gids voor de SIMS3 pets op console uitkomt?

  1. Rudy

   Ik ben zelg nog op zoek naar de normale pc versie van De Sims 3 Prima guide, alleen kan ik deze echt nergens vinden. En als ik ze kan vinden zijn ze echt voor absurd hoge bedragen te koop. Als iemand dus iets weet, hoor ik dat graag.

 4. Michiel

  Ik heb zo’n grote van de normale game, die vond ik altijd wel leuk, maar ik ga nooit een guide kopen waar de plaatjes niet in kleur staan, met toetsen op school krijg ik me daar ook altijd al een irritatie bij.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>