Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Showtime

Kunnen huisdieren ook beroemd worden met De Sims 3 Showtime?

De officiële website van De Sims 3 heeft een artikel online staan over het aankomende uitbreidingspakket De Sims 3 Showtime. Hierin staat eigenlijk wat ook in de product-beschrijving van het spel staat, maar dan net iets anders. Maar slechts één zin verspreide nieuwe roddels.

And your Sims won’t be the only stars in this success story. Stay tuned to find out who else might be ready for their big break in the Sims world!

Wat hier mee bedoelt wordt, is natuurlijk een raadsel. Het kan om een nieuw monster gaan, maar ook om de huisdieren van je Sims. Over dat laatste twijfel ik zelf, want als je geen Beestenbende heb, zou dus deze hele functie moeten vervallen, en dat staat nergens in het artikel.

Bron: SimsVIP

7 gedachtes over “Kunnen huisdieren ook beroemd worden met De Sims 3 Showtime?”

  1. amandasims4ever

    Het zou wel leuk zijn als dat zou kunnen, maar er zou toch ook iets komen met sociale onderdelen, misschien bedoelen ze dat. Aangezien ze zeggen dat jouw sims niet de enige zullen zijn en je dan samen met je vrienden in dat succes verhaal zit.

  2. yanyo111

    met sociale onderdelen bedoelen ze de simsportal en het online gebeuren en zoals het al zegt heeft een monster niks met SOCIAAL te maken ofwel soms? ik hoop dat het iets me huisdieren te maken heeft maar ook met het monster 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>