Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

De Sims 3: 2012 kalender

Ik vond net een leuk cadeautje van EA Benelux in mijn brievenbus: een 2012 wenskaart en erbij een Sims 3 kalender voor 2012. De kalender kun je op je bureau zetten en dan elke maand een blad omdraaien. Op de achterkant van elk blad staat ook een leuke De Sims 3 screen.

Thanks EA Benelux!

12 gedachtes over “De Sims 3: 2012 kalender”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>