Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Slaap- en Badkamer accessoires

De Sims 3 Slaap- en Badkamer: producers Skype sessie verzet

Gisteren hebben we een email gekregen van Anita – Senior Community Manager EA Benelux – dat de Skype sessie met de producers van De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires (zie ook dit bericht op onze site) is verzet van maandag 16 januari naar donderdag 19 januari 2012.

We hebben dit al eerder gedaan voor de release van De Sims 3 Beestenbende, zie ook dit bericht op onze site. En ook dit keer zal AnsjJ2 de Skype sessie gaan doen en proberen jullie vragen over het vijfde accessoirespakket voor De Sims 3 beantwoord te krijgen.

Dus als je nog vragen hebt dan kun je die tot 18 januari 22.00 uur kwijt op ons forum:

| Sims Nieuws forum: Heb jij vragen over De Sims 3 Slaap- en Badkamer? |

Een verslag van deze Skype sessie zal op 24 januari 2012 rond 14.00 uur online komen: tot die datum is er een embargo.