18 februari – 25 maart 2012: boycot De Sims 3

Een aantal fans van De Sims 3 heeft voor 17 februari een ‘Boycott The Sims 3 Day’ georganiseerd. Deze Facebook groep is niet tevreden over wat EA met De Sims 3 aan het doen is en roept iedereen op om op 17 februari 2012 een dag lang de officiële De Sims 3 sites niet te bezoeken en De Sims 3 niet te spelen.

Dit onder andere uit protest tegen de vele bugs in het spel, de dure De Sims 3 Store, beroerde uitbreidingen en magere accessoires pakketten, de sociale features zoals we die later in De Sims 3 Showtime zullen zien, etc.

Electronic Arts are simply taking more and more of our money, and failing to live up to the standards of previous Sims games with The Sims 3. The overpriced store being forced down our throat, poor expansions with little content and goal orientated gameplay being added, poor stuff packs, social features which we don’t want, and Electronic Arts not listening and simply rushing the game out of the door.

The players, whom purchase the game, want this game fixed and improved. We want you to listen to us, Electronic Arts, since you’re just taking our money and as a demonstration against The Sims 3, we are going to boycott it for the whole day.

This involves: Not visiting The Sims 3 website, we shall not play the game and if we wish to play we shall play The Sims 2 or The Sims 1, since the games are higher quality, better gameplay and the fact that Maxis listened to what we wanted.

We will not keep buying a game which is being worse and worse, EA, fix it now.

| Facebook: Boycott The Sims 3 Day |

Bron: Simprograms

Gaan jullie meedoen met deze boycot? En denken jullie dat zo een boycot zin heeft?

[UPDATE 1] De boycot is nu verlengd tot een week en zal van 17 t/m 24 februari 2012 duren. Met dank aan Little Devil voor de tip.

[UPDATE 2] De boycot is nu verlengd tot ruim een maand en zal van 18 februari t/m 25 maart 2012 duren.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Overige

89 reacties

 1. Nee ik doe daar niet aan mee. Simpel weg omdat het toch alleen maar om het spel gaat. Ben natuurlijk wel met ze eens maar dan had ik alleen Sims 3 gekocht en niet nog uitbreidingspakketen.

 2. Ik kan de frustratie begrijpen over de bugs: bij mij werkt het spel goed maar toen het spel het wekenlang niet deed kon ik mijn comp wel uit het raam gooien. Verder ben ik redelijk tevreden over de uitbreidingen, de accessoires pakketten vind ik minder. En ja De Sims 3 Store is belachelijk duur, zeker als je de kwaliteit van de spullen vergelijkt met wat fansites soms maken.

  Verder ben ik ook niet happy met de integratie van allerlei sociale media straks in De Sims 3 Showtime. het delen van herinneringen vind ik nu al helemaal niks. Ze kunnen dan wel claimen dat we de de sociale media features kunnen uitzetten, maar dat kan ook met het Herinneringen delen en toch blijven die irritante wolkjes bij je Sims zichtbaar.

  Al met al zal zo een boycot van een dag niet echt werken: de Sims Studio zal deze actie wel volgen (ze zien en volgen altijd meer dan we denken) maar of het echt nut heeft? Sims 3 is nu eenmaal stukken minder dan De Sims 2 en ik ben bang dat dat niet meer te veranderen is.

  1. Ze gaan ook mailtjes en tweets sturen. En ze gaan dingen in hun onderschrift zetten op het forum. Sims 3 is niet minder dan sims 2 alleen maakt ea geen goed gebruik van de engine

 3. Ik denk wel degelijk dat het zou werken. Als er echt heel veel mensen mee doen. Nu hebben 136 op Facebook gezegd dat ze meedoen, dat is echt te weinig.

  Ik boycot de officieele site bijna altijd, ik zit er nooit op!

 4. Het geeft een signaal 🙂 Hopelijk wordt het groot genoeg. Voor mij is het niet moeilijk om mee te doen, moet vandaag toch werken.

  Ik vind dat ze helemaal gelijk hebben. Elke keer opnieuw, bij elk pakket, is het de vraag waarin ze gaan teleurstellen. Hun ideeën zijn niet eens zo slecht, maar de uitvoering…

 5. Ik denk niet dat die boycot gaat werken om de simpele reden dat men toch de game blijft kopen.Kijk maar naar alle fans(myself included)die Showtime toch aanschaffen om “de set compleet te houden”terwijl men aangeeft dat men het niet de beste uitbreiding vindt.Zolang fans toch blijven kopen zal er niets tot weinig veranderen.

 6. ik ga niet boycotten want daar heb ik geen zin in maar ben het met alle dingen mee eens! (dat van de website boycotten doe ik nu ook al ik zit er alleen op als er iets gratis te downloaden valt XD)

 7. ik vind dat ze overdrijfen al je zoon ergert aan aldie dingen speel het dan helemaal niet meer.niemant dwingtg julie om de sims te spelen en ik vind de sims leuk dus ik ga niet boycoten omdat ik blij ben omdat ze iets heben gemaakt waar we alle maal blij me zijn

  ook erger ik me een betje aan de prijsen je gaat toch niet zo veel vragen voor een vitereel ding maar om ze nou te gaan boycoten.

 8. ik ben tevreden met de sims
  ik speel de sims al meer dan 10 jaar van af sims 1
  alleen jammer van die bugs en dat me spel soms uit valt
  maar verwachten we tegenwoordig niet te veel
  we hebben als mensen ook te veel hebzucht vind ik dan
  maar misschien door dezen berichten gebeurt er wat bij ea

 9. ik doe der niet aan mee, maar alles wat er in staat is wel waar en ik zou willen dat er betere uitbreidingen komen enokk betere accessoires paketten. bij supersnelle accesoires kreeg je alleen maar auto’s en een paar stomme jurken!. de kapsels zijn ook van de zotte. ik hoop dat sims 3 showtime echt heel leuk wordt. kewwt trouwens nog niet of ik die slaap en badkamer accessoires ga kopen want er komen niet veel meubels bij( ga naar http://www.sims3.nl, daar vindt je alle meubels/outfits wat je er nieuw bij krij

 10. Ik ga hier wel aan meedoen. Ik vind dat sinds De Sims 3 is gekomen het niveau van EA echt gedaald is. Zoals Hiki ook al zegt: ‘Bij elke uitbreiding is het afwachten waarin ze je gaan teleurstellen’. Ik weet nog dat bij elke uitbreiding van De Sims 2 dat ik het hartstikke top vond en het mijn geld ook waard vond voor 40 euro per stuk! Inmiddels kosten de uitbreidingen 35 euro per stuk, maar ze mochten het wel 40 houden van mij als ze de uitbreidingen dan ook stukken beter waren. De ideeën zijn inderdaad niet slecht, de uitvoering daarvan is slecht. Ik mis hier en daar gewoon dingen in De Sims 3 die ik vroeger in De Sims 2 wel kon. Dat lijkt me dan wel waarschijnlijk maar dat zijn van die doodgewone dingen. Ik weet ze zo niet op te noemen. Maar ik ga zeker meedoen! Hopen dat het ze wakker maakt bij De Sims 4 want De Sims 3 is niet meer te redden ben ik bang…

 11. tegenwoordig word alles online, ik vind het ook zwaar teleurstellend dat ze zoiets ook mijn sims gaan doen.
  ik heb zelf geen last van bugs ofzo, maar mensen die dat wel hebben vinden dat natuurlijk dood vervelend.
  in Beestenbende zijn er zover ik weet zowiezo al 2 fouten want mijn paarden glimmen en ze hebben zo een irritant lelijk blokje boven hun nek hangen.
  iig, sims spelen doe ik toch al amper…
  maar ik vind dat de kwaliteit van sims 3 nog wel beter is dan sims 1 en 2, met sims 3 kan je makkelijker verschillende sims maken dan met 2 vind ik.
  naja, op die sims site zit ik dan wel een soort van elke dag in 1 topic, en die refresh is om de zoveel uur maar verder zit ik er niet op…

  waah dit is een lange post o;

 12. goed idee dit ik vind het ook tegort worden
  ik speel al sinds de eerste simcity en zo tot het onstaan van de sims
  maar nu gaan ze echt tever met uitmelken en bugs
  uitbredingen worden inderdaad erg mager de assocairesspaketten stellen ook niks meer voor ja de eerste was de beste waar je dat trilbed enzo erbij kreeg

  dus ja goed idee ik doe ook zeker mee

 13. die accesoirepakketten zijn gewoon lelijk die spullen in de store zijn inderdaad belachelijk duur eerst was het ook gewoon gratis met sims2 dus waarom nu niet?! en dat sociale gedoe vind ik ook maar niks alleen al om het feit dat ik geen internet op mijn laptop heb en dat dus niet kan gebruiken(ouders hebben wel internet!) en de simssocial op facebook slaat ook nergens op dus ik doe mee op 17 februarie

 14. Ik doe wel mee, alles wordt zo duur gemaakt .Ook in de store zijn mega prijzen voor de sims spullen.En dan die fouten in verschillende spellen .Ook ik speel al vanaf sims 1, en sinds sims 3 is er veel geld voor nodig en soms veel ellende.Tuurlijk kun je een ander spel gaan doen …Maar waarom gaan die spellen wel prima en sims3 niet ?Zelfs online en met uitbreidingsets gaan andere games prima.En de sims is voor mij nu juist de leukste game dus verwacht ik ook een goede game voor die prijzen .

 15. Ik ga niet meedoen, maar een deel van wat ze zeggen is waar. Aan de ene kant is de sims 3 beter dan de sims 2, maar op andere punten niet. Koop je voor 30 in de winkel sims 3 ambities, doet hij het niet. Bericht gestuurd naar ea en 2 maanden later nog geen antwoord. 30 euro kwijt. En in de accesoirepakketten zit veel te weinig. Het grootse probleem zit m in het geld, hetvis te duur.

 16. Ik vind het aan de ene kant begrijpelijk: De Sims (die oorspronkelijk zelfs afstamt van SimCity) wordt echt waanzinnig uitgemolken. Ik merk dat vooral aan het feit dat ze dingen van voorgaande Sims-reeksen terug gaan halen, zoals die koeplant. Het ergste vind ik nog wel dat je ervoor moet betalen! Bovendien vormen bugs ook nog een groot probleem voor veel spelers en daarnaast moet je vaak veels te veel voor accessoirepaketten, de store en uitbreidingspaketten betalen in verhouding met wat je ervoor krijgt. Dat is dus echt absurd.

  Aan de andere kant heb ik eerlijk gezegd weinig vertrouwen in deze actie. Ze hadden het eerder een “boycot de Sims 3 maand” moeten noemen. Als er dan helemaal niet wordt gespeeld, gekocht of bekeken, zal dit een grotere indruk maken op EA dan als het maar voor een dag zal gebeuren.
  Toch, hoe lang het ook mag duren, zal het toch enigszins aandacht trekken (als je alleen maar naar fansites kijkt of Facebook misschien ook :P) en zullen spelers die voorheen er niet zo mee bezig zijn geweest, toch enigszins bewust worden van waar EA, maar ook zijzelf, mee bezig zijn (zij maken er immers gebruik van ;)).

 17. Ik ga wel meedoen, het is veel te duur en we krijgen veel minder. We moeten nu al zelfs gaan betalen voor de boekjes die eerst gratis in het doosje zaten!

  Ik vind het eigenlijk besteel raar dat heel veel mensen het hier mee eens zijn, maar niet meedoen. Als je niet eens wil proberen om mee te doen, vind ik eigenlijk dat je niet mag klagen…
  Maar dat is mijn mening.:)

 18. Op zich vind ik het goed dat er nu mensen zijn die het initiatief nemen om EA eens even wakker te schudden en wat te doen aan de bugs en te luisteren naar hun klanten. Waarom kiezen ze als nieuw EP Showtime terwijl er zoveel fans vragen om seizoenen. Ik weet de procedure natuurlijk niet precies, maar ik vind het gewoon raar. Alleen ben ik er niet zo zeker van of een boycot wel echt nut heeft…

 19. dat kunnen ze ja toch niet controleren,
  beetje onzinnig, alsof die EA mensen het wat boeit of je een dag wel of niet simst.

 20. Als we indruk willen maken op EA dan moeten we denk ik met z’n allen Showtime niet aanschaffen.Dan pak je EA precies waar het pijn zal doen nl.in de portemonnee.Maar ik denk dat dat helaas niet zal gebeuren dus verandert er niets.

  1. Inderdaad, niemand doet dat, ik ook niet, want er zitten wel leuke elementen in het spel, ondanks dat het waarschijnlijk echt weer ruk word voor de rest..

 21. Ik doe er niet aan mee…als ik geen geld genoeg heb, koop ik gewoon geen uitbreiding..of ik download van andere sites.
  bugs heb ik in andere spellen ook..zelfs in het overbekende World of Warcraft en da’s een online game..
  en inderdaad, bij EA merken ze het echt niet als wij een dag niet simmen..anders had ik allang bericht van ze gehad dat ik niet genoeg sim…

   1. ahaha dat is t niet hoor 🙂
    en ik ga ze ook niet in een zeker zwart boekje noteren met het dubieuze opschrift “death note”. haha

    1. XD Nou, als we plotseling niks meer horen van EA weten we hoe het komt.. 😛

 22. Ik koop showtime gewoon niet en andere sims games ook niet of het moet siezoenen zijn

  maar boycot heeft wienig nut
  dat niet met ze alle showtime koopen plan is beter dan zou EA balen

  nu hoop ik dat EA op de sims (4) beter zijn best gaan doen

  1. Is inderdaad een beter plan (big mama noemde het ook al)…nog geen idee of ik het koop, het is ook niet mijn favoriet, wat dat betreft snap ik idd niet dat ze niet beter luisteren naar de wensen van hun publiek, maar het blijft nog altijd hun spel en wellicht is het een pracht van een uitbreiding…
   maar boycotten heeft geen nut, bij online spellen zou het nog iets kunnen uithalen, maar bij dit soort spellen gaat dat niet, je boycot volgens mij alleen jezelf zo^^

 23. even voor iedereens informatie; het is nu gee dag maar een week. zo trekken we namelijk meer de aandacht!
  en; niet geschoten is altijd mis!

 24. ik vind het erg onnutig en ik heb helemaal niet veel last van bugs aleen 1 dan stopt mijn sims en de tijd maar de rest gaad door en dat is dan zon 5-10 sec kei iritand!!!

  maar ik ga show time ge woon kopen hoor. maar ik ben het er wel mee eens dat alles belagelijk duur is !!!

 25. Iedereen doet maar waar hij zin in heeft, EA trek er toch niks van aan, wat is onze inbreng? helemaal niks!
  Anders hadden we allang seasons in de sims 3 gehad!
  Bugs ja die hebben we allemaal, helaas is zelfs EA daar te lui voor om goed te fixen, maar dat is met elk EA game dat ze hebben, geen 1 spel is goed afgewerkt van ze, allemaal bugs en ellende.
  Maar het grootste probleem lig bij ons allemaal we hebben de spellen gekocht van EA , dus het is nu gewoon onze verantwoordelijkheid, en EA zal er ook geen vinger naar wenken om het maar enig sinds goed naar onze zin te maken, ze hebben onze geld toch al!
  En zolang er meer dan genoeg mensen de pakketten allemaal kopen zal EA zich er ook geen 1e zak van aantrekken, enige wat hun interesseer in geld geld geld en nog eens geld, waarom denk je dat ze die social bla bla bla erin doen, omdat ze er een lading geld voor krijgen, en onze mening hierover telt toch niet wat wij zijn maar ordinaire mensen zonder enig inbreng bij ze.

  Maar ik wens iedereen een fijne boycott, ik ga wel simsen met me favoriete bug’s 😉 , boycotten doe je alleen zelf op deze manier!

 26. Showtime boycotten zou een veel beter plan zijn. Ik ben daar zelf wel voor in, ookal zou ik in principe wel alle uitbreidingen willen hebben. Maar het zou een sterker signaal afgeven.

 27. This involves: Not visiting The Sims 3 website, we shall not play the game and if we wish to play we shall play The Sims 2 or The Sims 1, since the games are higher quality, better gameplay and the fact that Maxis listened to what we wanted. — LOL?? zoals gezegd…EA weet echt niet en interesseert het geen biet of je nu wel of niet de sims 3 speelt…ze zien niet wat jij op jouw pc uitvoert..al ga je donkey kong of de smurfen spelen…het maakt hun niet uit hoor.

  We will not keep buying a game which is being worse and worse, EA, fix it now.– Correct, het niet kopen van de nieuwste uitbreidingen zal veel harder aankomen..dat is boycotten.

 28. En of het werkt.. Misschien trekt het wel wat aandacht, maar ik denk niet dat er veel zal verbeteren. Het zal allemaal wel komen door gebrek aan mensen/tijd/geld en dat zal niet zomaar veranderen.

 29. EA UK heeft er trouwens ene tweet over gemaakt:The Sims 3 (UK) Team are aware of the boycott, and have said they are to release feedback this week. Las ik op de boycotpagina

 30. Ik doe er aan mee!
  De helft van het uitbreiding’s pakket betaal je teveel voor en als je die andere helft wil kun je het nog even duur gaan kopen op de store.

 31. mischien moeten is de ea al het veranderen het duurt superlang voordat ze sims 3 showtime ne ze heben de beroepen enzo al dus er iss een groote kans dat hier geen bugs in zit

 32. Als EA zijn best zou doen dan waren ze met seizoenen uitgekomen want dat is waar miljoenen fans op zitten te wachten en ook naar gevraagd hebben.EA zegt altijd dat ze naar de fans luisteren en dat de fans inspraak hebben in wat ze ontwikkelen.Ik weet niet in welke wereld EA zit op dit moment maar het is zeker niet de wereld waar mijn sims wonen.

  1. Ik denk persoonlijk dat ze seizoenen bewaren als een van de laatste uitbreidingen voor TS3. Zo is het makkelijker voor hun om geld te verdienen!

 33. Op een Amerikaanse website las ik dat ze bezig waren met The Sims 3 Weather Days, maar weet niet wanneer ie uit kwam. Is het een gerucht of kan ie na Showtime uitkomen?

  xx

 34. Men heeft gelijk als men zegt dat EA ons grondig is aan het uitmelken (die verschrikkelijke store en accesoirepakketten) en sommige uitbreidingen zijn best pover, maar om het geheel te gaan boycotten…? Ik geef jullie niet ongelijk, maar het is ook maar een computerspel… Ik denk dat we EA voluit treffen als we me z’n allen Slaap- en badkamer en Showtime niet gaan kopen. En we willen uiteindelijk ook wel niet dat ze failliet gaan he… 😉

 35. Ik ben ze al aan t boycotten, het laatste accesoirepakket niet gekocht (wel beestenbende) maar ik koop verder helemaal niks meer van ze . . .

 36. Ik ben het er deels mee eens, deels ook niet. Ik ben snel tevreden met dingen, maar de kwaliteit van de spullen bijvoorbeeld haar enzo moet echt beter en die bugs die mensen hebben moeten ook eens aangepakt worden. Ik doe denk ik wel mee, want het is de dag voor mijn verjaardag en ik heb sowieso school dus ja. ^^ En dat hele Store gebeuren is echt onzin. Het is enorm duur en fansites maken veel mooiere dingen.

 37. Ik ben het niet geheel met jullie eens…
  Ja ik ervaar ook soms problemen met de sims, wat ik vaak zelf veroorzaak door downloads in mn spel te zetten…
  Wat ik zeker wel een !@#$%^&*() streek van EA vind is dat ik een aantal items heb gekocht uit de store, en vervolgens later in een uitbreiding of stuff pack een vergelijkbaar object zit… dit is mij al meer malen op gevallen met kapsels en decoratie.
  Heb de voorwerpen bekeken van slaap-badkamer, en zie nu al items die verdacht veel lijken op items uit de store…
  heb je veel uit de store, koop slaap-badkamer dan niet…
  Mij lijkt showtime een flut uitbreiding dus zal die ook niet gaan kopen…
  Maar niet gaan spelen??? nee sorry, daarmee boycot ik alleen mijn vriend vanwege verveling 😛

 38. Ik kan mij goed de frustraties begrijpen van de meeste spelers die eventueel zouden willen boycotten. Maar kom op..

  Hadden de boycotters dan niet al in moeten grijpen bij De Sims 2, waar alles ook al herhaald werd en er niet veel nieuws was? Hadden ze dan niet al bij het begin van De Sims 3 moeten gaan boycotten, aangezien alles /alweer/ opnieuw uitkwam en we nog niet echt iets nieuws gezien hebben?

  Als we zo gaan beginnen kunnen we wel voor alles in het leven wat niet goed werkt, of te duur is, gaan boycotten. Maar daar kom je niet mee ver hoor. Koop het dan gewoon niet, dan ” boycot” je al genoeg in de portemonnee van EA. 😉

  1. De beste boycot is inderdaad niet meer kopen.

   Maar toch begrijp ik deze actie wel: toch proberen een duidelijk signaal af te geven.

 39. Boycotten? Tja: je geeft een signaal af, maar of dat wat uithaalt, ik vraag het me serieus af.

  Zelf speel ik al vanaf de Sims 1, waar ik toen al niet alle uitbreidingspakketten van kocht. Idem met de Sims 2 en nu bij de Sims 3 ben ik gestopt bij Na Middernacht. Accessoire pakketten koop ik sowieso niet, er is geweldig veel aan prachtige downloads te vinden. En de spullen van de store zijn van een belachelijk lage kwaliteit en over het algemeen zo spuuglelijk dat ik het nog een prestatie vind hoe ze het zo lelijk kunnen verzinnen.

  Al vanaf het begin roept mijn man dat het een kutspel is (sorry, zijn woorden) omdat het niet werkt naar behoren. Kijk ik naar wat mijn mannen spelen, dan hebben zij veel minder last van bugs ed. Maar zij spelen wel op XBox 360.
  Hij heeft wel gelijk, maar ik vind het te leuk om te spelen.

  Geen uitbreiding kopen (of in ieder geval een maand uitstellen) zouden we allemaal wel kunnen doen. En dat treft ze in de portemonnee en dat wordt gevoeld.

  1. Idd het is erg knap van EA om store spullen te maken van zulke slechte kwaliteit…

   Zullen we ze er een oordkonde voor geven…
   Mislukken is ook een kunst 😛

  2. Een Console versie van een spel kan je niet vergelijken met iets voor de PC. PC en Consoles kan je sowieso al niet vergelijken omdat het het tegenovergestelde van elkaar is. Over de kwaliteit van de store: Ik heb geen slechte kwaliteit spullen, heb gewoon een goede pc.

 40. Ik ga echt niet een maand lang geen sims 3 spelen hoor. Daar raak je EA echt niet mee. Je doet alleen jezelf te kort. Bovendien stelt tot nu toe mij geen een uitbreiding teleur. En paarden horen te glimmen, doen echte paarden ook als je ze roskamt.En bugs? Geen last van.

  Over massaal een uitbreiding niet kopen, ja dat heeft tenminste nut. Je kan ook sims 3 gewoon boykoten door met ze allen de volgende uitbreiding over te slaan. Dan raak je EA ten minste, niet met een maand lang niet spelen, bovendien je hebt die uitbreidingen toch al gekocht. Dus je straft alleen je zelf als sims 3 fan.

 41. En om je nou druk te maken om een eigen mening, want dat de uitbreidingen flut zijn, is een mening. Ik ben er namelijk niet mee eens, bovendien, dan ben je geen echte sims 3 fan. Bovendien als je de uitbreidingen zo bagger vind, mieter je ze toch gewoon weg? Of nog beter zet ze op marktplaats of zo.

 42. Ik ga dr niet aan mee doen. Of ik het nou wil of niet, ik zou daar gewoon niet aan denken. Als ik op een woensdag zin heb om de sims te spelen dan speel ik de sims, dan ga ik echt niet denken oh nee wacht het mag niet want we zijn aan het boycotten. Daarnaast heeft het ook gewoon zoals een heleboel anderen al zeggen geen zin.

  En dat niet kopen in de winkel, tja dat is het enige wat EA misschien merkt, maar daar doe ik ook niet aan mee. De sims is het enige spel wat ik speel en ik weet wat ik aanschaf als ik het aanschaf en ik kies er zelf voor. Dan moet je daarna niet gaan klagen vind ik.

 43. Ik doe er zelf niet aan mee, heb alleen last van bugs tijdens een nieuwe update (wat verschrikkelijk irritant is).

  Maar inderdaad, ik koop liever straks Showtime dan Slaap en Badkamer Accessoires, want die accessoirespakketten zijn bar en bar slecht. De uitbreidingspakketten zijn wel leuk, maar altijd is er wel weer wat héél duidelijks slecht aan. Dus ze mogen van mij zeker de prijs van een accessoirespakket naar € 15 doen en die van een uitbreidingspakket naar € 25/€ 30, want ik vind de prijs van zeker het accessoirespakket echt héél hoog.

  EA beweert ook dat ze met Levensweg hebben geluisterd naar wat de fans wouden: “Meer interacties met je familie.” Dan hebben ze wel een héél klein panel gehad (iets van 3 man ofzo), want bijna iedereen zei toen “We willen huisdieren en seizoenen”.

  Boycot is een goede actie voor 2 dagen, maar ZEKER NIET voor 1 maand, echt waar, is De Sims zo’n groot deel van je leven?

 44. julie zijn ook bet hypocriet aan de een kand vragen julie om iets nieues en dat ea niet creatief is en aan de anderekant worden julie boos omdat ze geen seizoenen doen die al een keer is geweest in de sims en als het seizonen was haden julie boossgeweest omdat er nooit iets nieuws komt met de sims

 45. Wat betreft de store ben ik het op zich wel eens met de kritiek ja..,tis aan de dure kant. Maar dan denk ik toch ook:je HOEFT t niet te kopen..?
  ‘Vroeger’ had je die optie toch ook niet? En persoonlijk vind ik het ook niet echt nodig,doordat je alles tot in detail zelf aan kunt passen ja…

 46. als ze showtime gaan boycoten weet ik zo net nog niet wat er gaat gebeuren maar ik kan je verzekeren dat ze hele hoop woeden sims 3 speler op hun nek heben gehaal iedereen kijk al lang uit naar showtime ik denk dat ea er niet eens naar kijkt ze houden het week vol en dan speeld iedereen weer sims 3

 47. Ik snap de ophef over de fouten in het spel en welke uitbreidingen er worden gemaakt.
  Al vind ik toch dat elke uitbreiding dat niet goed aanhoort, Geweldig uitpakt.

  Natuurlijk mis ik bijvoorbeeld nog het weer, je eigen winkel.
  maar dat komt wel nog, en als dat niet komt zal EA er wel iets goeds voor in de plaats doen!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *