De Sims 3 en De Sims 3 Showtime samen te bestellen op Bol.com

Bol.com heeft een nieuwe pagina online gezet met een nieuw artikel erop. Het gaat om De Sims 3 én het uitbreidingspakket De Sims 3 Showtime, dat maakt de ‘+’ wel duidelijk. De set staat gepland voor Maart 2012, de release datum van het uitbreidingspakket.

Er is geen verdere productbeschrijving, en ook de prijs is nog onbekend, waardoor het ook nog niet mogelijk is dit pakket de bestellen. Zullen het gewoon de twee aparte spellen zijn die je zal krijgen na bestelling? Of is het een speciale box? We houden jullie op de hoogte.

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

10 reacties

  1. De prijs is wel bekend. Die zal € 59,99 bedragen. (Dit kun je zien als je in je laatst bezochte producten kijkt.) Dan staat er € 59,99 bij mij onder. Bij het product zelf staat nog niets inderdaad.

  2. Bij Bol.com zijn vandaag de “bulkweken” gestart en ze hebben een aanbieding van de Sims 3 (basis) samen met de uitbreiding Beestenbende voor 44,99 (voor de PC). Voor diegenen die nog geen Sims 3 spelen een echte aanrader, want los ben je 84,98 kwijt!

  3. waaneer komen de cheats voor beestebende want die spel is super leuk maar er staat op deze siti geen cheats voor beestebende waaneer komt dat???

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *