Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Showtime en Site Nieuws

Alles over De Sims 3 Showtime

Vannacht heb ik voor jullie onze homepage template geupdate met wat zaken rondom De Sims 3 Showtime zodat jullie al ons nieuws over dit 6e uitbreidings pakket voor De Sims 3 nog makkelijker terug kunnen vinden.

| De Sims 3 Showtime informatie |

| De Sims 3 Showtime screens & artworks | De Sims 3 Showtime video’s |

Maar dat is nog niet alles want we hebben uiteraard ook nog een speciaal forumdeel. Daar vind je allerlei artikelen en persberichten over de nieuwe uitbreiding, maar ook een aftel topic, preorder sites, ook nog eens alle screens en video’s en nog veel meer. Daar kan iedereen ook meepraten over De Sims 3 Showtime.

Op ons forum kun je nog altijd je vragen stellen want op 8 februari 2012 gaat Fransor naar Keulen – Duitsland om het spel te bekijken en te spelen. En daar zijn ook 1 of meer producers aanwezig die vast jullie vragen wel willen beantwoorden.

| De Sims 3 Showtime forum |

Tenslotte kun je ook nog gebruik maken van onze De Sims 3 Showtime Categorie om alle homepage berichten snel te kunnen bekijken.