7 nieuwe afbeeldingen van de ‘Katy Perry editie’ van De Sims 3 Showtime

Met het persbericht van De Sims 3 Showtime ‘Katy Perry’ Collector’s Edition kwamen ook een aantal nieuwe screenshots mee, bekijk deze hierboven.

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

9 reacties

  1. Ik vindt trouwens niet dat ze al te veel moeite hebben gedaan qua het namaken van Katy Perry. Behalve natuurlijke het gekleurde haar, en de opvallende kleding, lijkt ze qua gezicht echt niet op Katy, wat je nu met de Sims 3 juist zo goed kan doen!

  2. Ik koop de normale ‘Limited- Edition’ wel, aangezien ik het hoesje echt niet in mijn Sims Collectie vind passen. Daarbij heb ik ook niet zoveel met Katy Perry. 🙂 En bij Huisdieren zeiden ze ook dat die dierenwinkel een exclusieve download was, maar toch konden mensen hem ongeacht welke versie dan ook, gewoon downloaden. Faal.

  3. Grappig bedacht. Helaas ben ik blijkbaar te oud – ik had geen idee wie deze Katy precies is, en nu ik het wel weet, vind ik er nog niet zo veel aan…
    Doe mij maar een Elvis-editie of zo. 🙂 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *