Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Showtime

Katy Perry Collector’s Edtion van De Sims 3 Showtime

EA heeft er voor gekozen om van De Sims 3 Showtime een Collector’s Edition te maken, rondom het tiener pop-idool Katy Perry. De bekende artiest heeft al eerder samengewerkt met het De Sims-label, toen ze voor De Sims 2 haar wereldhit ‘Hot ‘N Cold’ had opgenomen in Simlish.

Waarom er een hele Collector’s Edition wordt gemaakt rondom Katy Perry, is niet bekend. Wel is bekend dat de speciale editie een Katy Perry-poster bevat, en verschillende outfits en podium-attributen voor in het spel.

Het spel is nu als pre-order beschikbaar op Amazon.com, deze website verstuurd producten ook naar Nederland. Of deze editie ook als Nederlandse versie verkrijgbaar zal zijn, is tot nu toe nog onbekend.

Bron: SimPrograms

22 gedachtes over “Katy Perry Collector’s Edtion van De Sims 3 Showtime”

 1. Hikari-desu

  Pfft, wat een geldklopperij. Hoeveel zou ervoor betaald zijn, denk je?
  Ik hoef die hele LE niet meer. Naar mijn idee wordt het allemaal veels te commercieel en is EA wanhopig op zoek naar aandacht. Dat er dan een uitbreiding komt waar A. Niet om is gevraagd en B. De inhoud heeft van een luchtballon, is geen wonder.

 2. Big Mama

  Wat ben ik blij dat ik even gewacht heb met bestellen want ik begrijp dat er mensen zijn die de LE al hebben gereseveerd en ik vraag me af of die inhoud ook in deze uitbreiding zit.Straks komt er nog een andere variatie en nog 1 en nog 1 en nog 1…….Ik denk dat ik maar even afwacht met bestellen zodat ik precies weet wat ik binnen krijg.

 3. Cindy

  ik bestel niks meer altijd gezeik met de levering de laatste tijd ga ze wel gewoon halen in de shop
  @ hikari simmers wouden toch ook een soort van superstar
  nou die krijgen ze nu eerst seizoenen komt heus wel en hopelijk net zo goed als wereld avonture

  1. Hikari-desu

   Ik heb het niet zozeer over seizoenen, maar vooral over het feit dat EA veels te veel geld vraagt voor wat je krijgt. Het lijkt alsof de energie die normaal gesproken in de inhoud gestopt wordt, nu gaat naar de vraag: “Hoe verkopen we het beste?”
   Ik heb er geen problemen mee dat er reclame gemaakt wordt hoor, laat dat even duidelijk zijn. Maar ik vind het zo flauw dat dit net moey gebeuren door middel van een plaatje van een popster op de voorkant en niet met iets waar we meer aan hebben. 😉
   Overigens klopt het dat er fans zijn die superstar erg graag wilden hebben voor de sims 3, maar velen bedoelden iets veel uitgebreiders dan dit. Zo heb ik bijvoorbeeld over Hollywood en videoclips gelezen. 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>