Persbericht: Katy Perry bundelt creatieve krachten met De Sims van EA

Vandaag hebben wij het officiële Nederlandse persbericht van de speciale Collector’s Edition van De Sims 3 Showtime binnen gehad, met in de spotlights het bekende tiener idool Katy Perry.

Overigens heeft EA Nederland laten weten dat er een fysieke versie van het spel komt, die je dus kunt kopen in de winkel. Er zal hier later deze week meer over bekend gemaakt worden!

KATY PERRY BUNDELT CREATIEVE KRACHTEN MET DE SIMS VAN EA

De aftrap voor de creatieve samenwerking wordt vandaag gegeven met de Katy Perry Collector’s Edition van het uitbreidingspakket De Sims 3 Showtime*, die vanaf vandaag gereserveerd** kan worden.

SCHIPHOL-RIJK 17 januari 2011 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA), kondigde vandaag het begin aan van een uitgebreide en exclusieve creatieve samenwerking tussen Katy Perry, een van de grootste supersterren van dit moment, en De Sims™, een van de populairste gameseries aller tijden.*** De wereldberoemde The Sims Studio zal in samenwerking met Perry meerdere games ontwikkelen binnen de gamereeks die De Simsheet, met daarin speciaal materiaal en virtuele spullen met een Katy Perry-tintje. De aftrap van de samenwerking vindt plaats met een speciale Collector’s Edition voor De Sims 3 Showtime, die in maart 2012 gelanceerd zal worden. Katy Perry zal ook te zien zijn in de gloednieuwe advertenties en marketingcampagnes voor het merk.

“Vandaag wordt een historische dag, vanwege de meest geïntegreerde en spannende samenwerking met een artiest voor De Sims ooit,” aldus Steve Schnur, wereldwijd muziekhoofd bij EA. “Katy Perry is al enkele jaren fan van De Sims en de opname van haar hit ‘Hot and Cold’ voor De Sims 2-serie werd de populairste muziekvideo in het Simlish tot nu toe. We vinden het geweldig dat we mogen samenwerken met Katy en dat we haar uitzonderlijke talenten, stijl en karakter aan de gamereeks en onze wereldwijde fangemeenschap mogen verbinden. Er is geen artiest die de humor en lol van De Simsbeter kan verbeelden.”

“Ik vind de mogelijkheden om verschillende verhalen te vertellen rond je Sims fantastisch. Het is geweldig om te zien hoe je Sims het binnen de verschillende loopbanen al dan niet gaan maken,” aldus Perry. “Het is cool om de Sims in De Sims 3 Showtime op podia op te zien treden die er net zo uitzien als dat van mij tijdens de California Dreams Tour. Zelfs mijn videoschermen met suikerspinnen zitten erin! Ik zie mijzelf graag als een soort tekenfilmfiguur en nu ben ik gewoon een Sim!”

Katy Perry was de eerste artiest ooit die 52 weken achter elkaar in de top 10 van de Billboard Hot 100 bleef staan. Van het album Teenage Dream van Perry zijn vijf nummer één-hits afkomstig; iets wat alleen ooit eerder voorkwam met het album Bad van Michael Jackson. Zij is de enige vrouwelijke artiest die deze bijzondere prestatie op haar naam mag schrijven.

Katy Perry zal nauw samenwerken met The Sims Studio om accessoires, kleding, kapsels, meubels en decorstukken te creëren voor De Sims die de fantasievolle stijl uit haar optredens, muziekvideo’s en leven zo goed mogelijk verbeelden. Katy Perry zal ook voorbij komen in de advertentiecampagnes voor De Sims op televisie, meewerken aan online communicatie en te zien zijn in marketinguitingen voor verkooppunten over de hele wereld.

Spelers kunnen De Sims 3 Showtime Katy Perry Collector’s Edition vanaf vandaag reserveren** en hun Sims uit laten groeien tot supersterren. Deze Collector’s Edition bevat het uitbreidingspakket De Sims 3 Showtime, plus materiaal dat je kunt downloaden, zoals het ‘Ultieme Podium’ als bonuslocatie, typische Katy Perry-spullen en een exclusieve poster. Tussen deze spullen in de stijl van Katy Perry vind je onder andere kleding, een gitaar, een kapsel en verschillende podiumdecoraties in haar karakteristieke stijl.

In De Sims 3 Showtime, het nieuwste uitbreidingspakket voor de bekroonde game De Sims 3, kunnen spelers een nieuwe wereld betreden en de top van de showbizz zien te bereiken met hun Sims, die als zangers, zangeressen, acrobaten, goochelaars of zelfs DJ aan de slag kunnen gaan. Spelers kunnen toekijken hoe hun Sims succes hebben, of een grandioze flater slaan tijdens optredens op podia voor publiek op gloednieuwe locaties. Spelers zullen tijdens de vlucht naar de top steeds meer hulpmiddelen in handen krijgen om de verhalen van hun Sims op unieke wijze te vertellen, bijvoorbeeld door de mogelijkheid om podia beter aan te passen, nieuwe kledingmogelijkheden, karaktereigenschappen, vaardigheden en levenswensen. Verder zijn er nieuwe spullen met bijbehorende interacties voor handen, zoals de nieuwe pooltafel, de karaokemachine en een mechanische stier. Dankzij de nieuwe online onderdelen kun je als je wilt alle speciale momenten delen en zoals nooit tevoren contact houden met vrienden en fans van De Sims. Spelers kunnen met behulp van het gloednieuwe onderdeel SimPort, dat optioneel gebruikt kan worden, hun Sims op tournee sturen voor een optreden in de wereld van een bevriende speler. Onderweg kunnen spelers prestaties verdienen voor het volbrengen van speciale uitdagingen, die beloond kunnen worden met nieuwe buttons. Deze onderscheidingen kunnen bekeken en gedeeld worden via het nieuwe spelersprofiel en -prikbord.

Bekijk de Katy Perry- Sims trailer hier.

Neem voor meer informatie een kijkje op www.desims.nl/katyperry of sluit je aan bij de Sims community op HyvesFacebook en Twitter. Bezoek www.desims.nl voor meer informatie over De Sims 3.

*Je hebt De Sims 3 voor PC/MAC nodig om te spelen.

**Zo lang de voorraad strekt. Er kunnen voorwaarden en beperkingen van toepassing zijn. Kijk op http://store.origin.com/store/ea/en_US/pd/productID.241940500?sourceid=ea5068 voor details.

*** In Noord-Amerika en Europa volgens gegevens van NPD, Chart-track Verenigd Koninkrijk, Gfk Frankrijk, Gfk Spanje, Gfk-MCC Duitsland en de interne benadering van EA.

Over De Sims

In 2010 werd de 10e verjaardag van de De Sims™-gamereeks gevierd, de game waarin spelers virtuele levens kunnen simuleren op verschillende gamingplatformen. Sinds de lancering in februari 2000 zijn er meer dan 140 miljoen exemplaren verkocht. De Sims is in 20 talen vertaald en verkrijgbaar in 60 verschillende landen. De reeks werd in korte tijd over de hele wereld populair en groeide zelfs uit tot een cultureel fenomeen. Sinds de lancering in juni 2009 zijn er wereldwijd van De Sims 3 meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht tot nu toe, op verschillende platformen. Daarmee is dit de best verkochte PC-game van 2009 in Noord-Amerika en Europa. Dat er veel fans zijn, valt af te leiden uit de 300 miljoen downloads van materiaal dat door spelers gecreëerd is, zoals Sims, huizen, verhalen en meer.De communitysites van De Sims 3,www.desims3.nl en .be, verwelkomen maandelijks meer dan 200.000 unieke bezoekers. Iedere minuut wordt er 100 maal materiaal gedownload en tot op heden zijn er 3,5 miljoen uploads uitgevoerd. Bovendien maakt De Sims 3 gebruik van allerlei communitykanalen om dagelijks miljoenen fans te bereiken. De filmpjes op het De Sims 3 YouTube-kanaal zijn meer dan 70 miljoen keer bekeken en de Facebook- en Twitter-pagina’s van De Sims 3 hebben samen meer dan 10 miljoen fans. Bezoek de officiële website van De Sims 3 om te zien wat de spelers allemaal gecreëerd hebben op www.desims3.nl of .be of neem een kijkje op het officiële YouTube-kanaal van De Sims op https://www.youtube.com/user/TheSims. Meld je aan bij de communities van De Sims 3 op Facebook of Twitter via www.facebook.com/thesims3 enwww.twitter.com/thesims3.De Sims 3 is ook verkrijgbaar voor PC, Mac, iPhone®, iPod touch® ,mobiele apparaten, het PlayStation®3 computer entertainment systeem, het Xbox 360® videogame and entertainment systeem, de Nintendo DS™, Wii™ en Nintendo 3DS™. In augustus 2011 werd The Sims Social gelanceerd, een browsergame op Facebook. Binnen een maand na de lancering waren er al 50M maandelijks actieve gebruikers, waardoor de game op nummer twee in de Appdata lijst van beste Facebookgames kwam te staan. Om The Sims Social te kunnen spelen, moet je een bezoekje brengen aan www.facebook.com/TheSimsSocial.

Over Electronic Arts

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) is een van de marktleiders op het gebied van digitale interactieve entertainmentsoftware. De games van het bedrijf worden zowel aangeboden als fysieke producten als online diensten, die via op het internet aangesloten (spel)computers, mobiele telefoons en draagbare apparaten te gebruiken zijn. EA heeft meer dan 100 miljoen geregistreerde spelers en is actief in 75 landen.

In het boekjaar 2011 registreerde EA 3,6 miljard dollar aan opbrengsten. Het hoofdkantoor van EA ligt in Redwood City, Californië. Het bedrijf wordt geprezen om succesvolle titels als De Sims™, Madden NFL, FIFA Soccer, Need for Speed™, Battlefield, en Mass Effect™. Kijk voor meer informatie over EA op www.electronicarts.nl of .be.

The Sims, The Sims Social and Need for Speed are trademarks of Electronic Arts Inc. Mass Effect is a trademark of EA International (Studio and Publishing) Ltd. John Madden, NFL and FIFA are the property of their respective owners and used with permission. “PlayStation” is a registered trademark of Sony Computer Entertainment Inc. Xbox and Xbox 360 are trademarks of the Microsoft group of companies and are used under license from Microsoft. Wii, Nintendo DS and Nintendo 3DS are trademarks of Nintendo. iPhone and iPod touch are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. All other trademarks are the property of their respective owner.

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

12 reacties

    1. Ligt eraan wat. 😉 Op wat KP outfits, kapsel en bepaalde podiumaccessoires na is er weinig verschil tussen KPversie en gewone. (:

  1. ردیاب خودرو پرتابل و ردیاب یاب خودرو و جی پی
    اس ردیاب خودرو نمایندگی مرکزی ردیاب
    خودرو شیراز، و ردیاب ماشین سیم کارت
    و ردیاب خودرو 206 و ردیاب های ماشین

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *