Persbericht: Katy Perry bundelt creatieve krachten met De Sims van EA

Vandaag hebben wij het officiële Nederlandse persbericht van de speciale Collector’s Edition van De Sims 3 Showtime binnen gehad, met in de spotlights het bekende tiener idool Katy Perry.

Overigens heeft EA Nederland laten weten dat er een fysieke versie van het spel komt, die je dus kunt kopen in de winkel. Er zal hier later deze week meer over bekend gemaakt worden!

KATY PERRY BUNDELT CREATIEVE KRACHTEN MET DE SIMS VAN EA

De aftrap voor de creatieve samenwerking wordt vandaag gegeven met de Katy Perry Collector’s Edition van het uitbreidingspakket De Sims 3 Showtime*, die vanaf vandaag gereserveerd** kan worden.

SCHIPHOL-RIJK 17 januari 2011 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA), kondigde vandaag het begin aan van een uitgebreide en exclusieve creatieve samenwerking tussen Katy Perry, een van de grootste supersterren van dit moment, en De Sims™, een van de populairste gameseries aller tijden.*** De wereldberoemde The Sims Studio zal in samenwerking met Perry meerdere games ontwikkelen binnen de gamereeks die De Simsheet, met daarin speciaal materiaal en virtuele spullen met een Katy Perry-tintje. De aftrap van de samenwerking vindt plaats met een speciale Collector’s Edition voor De Sims 3 Showtime, die in maart 2012 gelanceerd zal worden. Katy Perry zal ook te zien zijn in de gloednieuwe advertenties en marketingcampagnes voor het merk.

“Vandaag wordt een historische dag, vanwege de meest geïntegreerde en spannende samenwerking met een artiest voor De Sims ooit,” aldus Steve Schnur, wereldwijd muziekhoofd bij EA. “Katy Perry is al enkele jaren fan van De Sims en de opname van haar hit ‘Hot and Cold’ voor De Sims 2-serie werd de populairste muziekvideo in het Simlish tot nu toe. We vinden het geweldig dat we mogen samenwerken met Katy en dat we haar uitzonderlijke talenten, stijl en karakter aan de gamereeks en onze wereldwijde fangemeenschap mogen verbinden. Er is geen artiest die de humor en lol van De Simsbeter kan verbeelden.”

“Ik vind de mogelijkheden om verschillende verhalen te vertellen rond je Sims fantastisch. Het is geweldig om te zien hoe je Sims het binnen de verschillende loopbanen al dan niet gaan maken,” aldus Perry. “Het is cool om de Sims in De Sims 3 Showtime op podia op te zien treden die er net zo uitzien als dat van mij tijdens de California Dreams Tour. Zelfs mijn videoschermen met suikerspinnen zitten erin! Ik zie mijzelf graag als een soort tekenfilmfiguur en nu ben ik gewoon een Sim!”

Katy Perry was de eerste artiest ooit die 52 weken achter elkaar in de top 10 van de Billboard Hot 100 bleef staan. Van het album Teenage Dream van Perry zijn vijf nummer één-hits afkomstig; iets wat alleen ooit eerder voorkwam met het album Bad van Michael Jackson. Zij is de enige vrouwelijke artiest die deze bijzondere prestatie op haar naam mag schrijven.

Katy Perry zal nauw samenwerken met The Sims Studio om accessoires, kleding, kapsels, meubels en decorstukken te creëren voor De Sims die de fantasievolle stijl uit haar optredens, muziekvideo’s en leven zo goed mogelijk verbeelden. Katy Perry zal ook voorbij komen in de advertentiecampagnes voor De Sims op televisie, meewerken aan online communicatie en te zien zijn in marketinguitingen voor verkooppunten over de hele wereld.

Spelers kunnen De Sims 3 Showtime Katy Perry Collector’s Edition vanaf vandaag reserveren** en hun Sims uit laten groeien tot supersterren. Deze Collector’s Edition bevat het uitbreidingspakket De Sims 3 Showtime, plus materiaal dat je kunt downloaden, zoals het ‘Ultieme Podium’ als bonuslocatie, typische Katy Perry-spullen en een exclusieve poster. Tussen deze spullen in de stijl van Katy Perry vind je onder andere kleding, een gitaar, een kapsel en verschillende podiumdecoraties in haar karakteristieke stijl.

In De Sims 3 Showtime, het nieuwste uitbreidingspakket voor de bekroonde game De Sims 3, kunnen spelers een nieuwe wereld betreden en de top van de showbizz zien te bereiken met hun Sims, die als zangers, zangeressen, acrobaten, goochelaars of zelfs DJ aan de slag kunnen gaan. Spelers kunnen toekijken hoe hun Sims succes hebben, of een grandioze flater slaan tijdens optredens op podia voor publiek op gloednieuwe locaties. Spelers zullen tijdens de vlucht naar de top steeds meer hulpmiddelen in handen krijgen om de verhalen van hun Sims op unieke wijze te vertellen, bijvoorbeeld door de mogelijkheid om podia beter aan te passen, nieuwe kledingmogelijkheden, karaktereigenschappen, vaardigheden en levenswensen. Verder zijn er nieuwe spullen met bijbehorende interacties voor handen, zoals de nieuwe pooltafel, de karaokemachine en een mechanische stier. Dankzij de nieuwe online onderdelen kun je als je wilt alle speciale momenten delen en zoals nooit tevoren contact houden met vrienden en fans van De Sims. Spelers kunnen met behulp van het gloednieuwe onderdeel SimPort, dat optioneel gebruikt kan worden, hun Sims op tournee sturen voor een optreden in de wereld van een bevriende speler. Onderweg kunnen spelers prestaties verdienen voor het volbrengen van speciale uitdagingen, die beloond kunnen worden met nieuwe buttons. Deze onderscheidingen kunnen bekeken en gedeeld worden via het nieuwe spelersprofiel en -prikbord.

Bekijk de Katy Perry- Sims trailer hier.

Neem voor meer informatie een kijkje op www.desims.nl/katyperry of sluit je aan bij de Sims community op HyvesFacebook en Twitter. Bezoek www.desims.nl voor meer informatie over De Sims 3.

*Je hebt De Sims 3 voor PC/MAC nodig om te spelen.

**Zo lang de voorraad strekt. Er kunnen voorwaarden en beperkingen van toepassing zijn. Kijk op http://store.origin.com/store/ea/en_US/pd/productID.241940500?sourceid=ea5068 voor details.

*** In Noord-Amerika en Europa volgens gegevens van NPD, Chart-track Verenigd Koninkrijk, Gfk Frankrijk, Gfk Spanje, Gfk-MCC Duitsland en de interne benadering van EA.

Over De Sims

In 2010 werd de 10e verjaardag van de De Sims™-gamereeks gevierd, de game waarin spelers virtuele levens kunnen simuleren op verschillende gamingplatformen. Sinds de lancering in februari 2000 zijn er meer dan 140 miljoen exemplaren verkocht. De Sims is in 20 talen vertaald en verkrijgbaar in 60 verschillende landen. De reeks werd in korte tijd over de hele wereld populair en groeide zelfs uit tot een cultureel fenomeen. Sinds de lancering in juni 2009 zijn er wereldwijd van De Sims 3 meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht tot nu toe, op verschillende platformen. Daarmee is dit de best verkochte PC-game van 2009 in Noord-Amerika en Europa. Dat er veel fans zijn, valt af te leiden uit de 300 miljoen downloads van materiaal dat door spelers gecreëerd is, zoals Sims, huizen, verhalen en meer.De communitysites van De Sims 3,www.desims3.nl en .be, verwelkomen maandelijks meer dan 200.000 unieke bezoekers. Iedere minuut wordt er 100 maal materiaal gedownload en tot op heden zijn er 3,5 miljoen uploads uitgevoerd. Bovendien maakt De Sims 3 gebruik van allerlei communitykanalen om dagelijks miljoenen fans te bereiken. De filmpjes op het De Sims 3 YouTube-kanaal zijn meer dan 70 miljoen keer bekeken en de Facebook- en Twitter-pagina’s van De Sims 3 hebben samen meer dan 10 miljoen fans. Bezoek de officiële website van De Sims 3 om te zien wat de spelers allemaal gecreëerd hebben op www.desims3.nl of .be of neem een kijkje op het officiële YouTube-kanaal van De Sims op https://www.youtube.com/user/TheSims. Meld je aan bij de communities van De Sims 3 op Facebook of Twitter via www.facebook.com/thesims3 enwww.twitter.com/thesims3.De Sims 3 is ook verkrijgbaar voor PC, Mac, iPhone®, iPod touch® ,mobiele apparaten, het PlayStation®3 computer entertainment systeem, het Xbox 360® videogame and entertainment systeem, de Nintendo DS™, Wii™ en Nintendo 3DS™. In augustus 2011 werd The Sims Social gelanceerd, een browsergame op Facebook. Binnen een maand na de lancering waren er al 50M maandelijks actieve gebruikers, waardoor de game op nummer twee in de Appdata lijst van beste Facebookgames kwam te staan. Om The Sims Social te kunnen spelen, moet je een bezoekje brengen aan www.facebook.com/TheSimsSocial.

Over Electronic Arts

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) is een van de marktleiders op het gebied van digitale interactieve entertainmentsoftware. De games van het bedrijf worden zowel aangeboden als fysieke producten als online diensten, die via op het internet aangesloten (spel)computers, mobiele telefoons en draagbare apparaten te gebruiken zijn. EA heeft meer dan 100 miljoen geregistreerde spelers en is actief in 75 landen.

In het boekjaar 2011 registreerde EA 3,6 miljard dollar aan opbrengsten. Het hoofdkantoor van EA ligt in Redwood City, Californië. Het bedrijf wordt geprezen om succesvolle titels als De Sims™, Madden NFL, FIFA Soccer, Need for Speed™, Battlefield, en Mass Effect™. Kijk voor meer informatie over EA op www.electronicarts.nl of .be.

The Sims, The Sims Social and Need for Speed are trademarks of Electronic Arts Inc. Mass Effect is a trademark of EA International (Studio and Publishing) Ltd. John Madden, NFL and FIFA are the property of their respective owners and used with permission. “PlayStation” is a registered trademark of Sony Computer Entertainment Inc. Xbox and Xbox 360 are trademarks of the Microsoft group of companies and are used under license from Microsoft. Wii, Nintendo DS and Nintendo 3DS are trademarks of Nintendo. iPhone and iPod touch are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. All other trademarks are the property of their respective owner.

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

72 reacties

  1. Ligt eraan wat. 😉 Op wat KP outfits, kapsel en bepaalde podiumaccessoires na is er weinig verschil tussen KPversie en gewone. (:

 1. ردیاب خودرو پرتابل و ردیاب یاب خودرو و جی پی
  اس ردیاب خودرو نمایندگی مرکزی ردیاب
  خودرو شیراز، و ردیاب ماشین سیم کارت
  و ردیاب خودرو 206 و ردیاب های ماشین

 2. دکتر مریم کامی
  روانشناس بالینی و روان درمانگر بزرگسال
  من به عنوان روان درمانگر بزرگسال همواره تلاش داشتم با تکیه بر تعالیم
  اساتید، در چارچوب اخلاق حرفه ای
  و مبتنی بر شواهد علمی، خدمات آموزشی و درمانی خود را به مراجعین ارائه کنم
  تحصیل کرده دکترای روانشناسی بالینی از دانشگاه علوم توانبخشی
  شماره نظام روانشناسی 26790

 3. فوت فتیش

  همچون دیگر اختلالات روانی مشاوره و
  روان درمانی و هیپنوتیزم درمانی می تواند بهترین روش درمانی برای این انحراف باشد.
  پس از دریافت مشاوره‌های لازم، سکس‌درمانی با یک درمانگر متخصص در حوزه پارافیلیا بهترین درمان برای افرادی است که تشخیص فوت فتیش در آن‌ها انجام شده است.

  از اصلی‌ترین نشانه های فوت فتیش استفاده دائمی از یک سری اشیا
  غیر زنده یا وابستگی به یک
  سری از بخش‌های غیر سکسی بدن برای رسیدن به لذت جنسی
  می‌شود. این لذت جنسی می‌تواند
  از طریق لمس، حس بویایی و یا تنها مشاهده‌کردن به فرد
  منتقل شود. این افراد با گذشت زمان ممکن است به موارد
  دیگری هم علاقه جنسی پیدا کنند.

  وقتی سال پیش از فرانسه برگشتم و وسایلم را با خودم به خانه مادر و پدرم آوردم، متوجهه
  شدم لوازم خانه‌مان بیش از
  حد زیاد شده است.
  فیلم درباره گروهی از دوستان ثروتمند است که
  تلاش می‌کنند غذا بخورند، اما به طور مداوم با مرگ، وقایع دیدنی، شلیک و غیره مختل می‌شود.
  بونوئل به ملودرام به دلیل المان‌های ویران‌گرایانه‌اش عشق می‌ورزید، بنابراین درک انتقاد بونوئل از واژه “neorealist” که برای فیلمش به کار برده شد، سخت نیست.
  اگرچه این فیلم از یک لنز «نئورئالیست» استفاده می‌کند، «فراموش‌شدگان»
  آشکارا از نئورئالیسم تقلید می‌کند تا ایده
  خوش‌قلب بودن فقیر را براندازد.
  سایمون (یا شمعون با بازی کلاودیو بروک) با نشستن بر بالای یک ستون به‌مدت ۶ سال،
  ۶ هفته و ۶ روز، سرسپردگی‌اش را به خدا ثابت می‌کند.
  وقتی او به یک ستون دیگر جابه‌جا
  می‌شود، شیطان (با بازی سیلویا پینال) او را دنبال می‌کند و قصد دارد تا این مرد متعصب را از رستگاری
  ابدی بیرون بکشد. دیروز تولد لوئیس بونوئل، کارگردان و
  فیلم‌نامه‌نویس اسپانیایی بود، این یادداشت مروری است بر بیست فیلم از آثار شاخص بونوئل.

  (کاراکترهایی که نه کاملا خوبند و نه کاملا بد)؛ کسانی که در یک دنیای فاسد و پر از ریاکاری زندگی می‌کنند.
  از اولین تصویرش از یک چشم بریده
  تا تصویر نهایی‌اش از یک قاب فیلم انفجار؛ بونوئل ما را با
  آثاری تنها گذاشت که آشکارا به آگاهی‌های ما حمله می‌کردند
  و خوشی را از ناخوشی‌ها خلق می‌کردند.
  بیست فیلم فهرست‌شده در این مطلب، بیانگر گستره استعدادهای
  بونوئل هستند. هیپنوتیزم به همراه روان درمانی سریع
  ترین و قویترین روش درمان مشکلات حل نشده شماست.
  مرکز مشاوره رسش در سال 1394
  با مجوز رسمی از سازمان بهزیستی
  با همکاری اساتید برجسته دانشگاه
  و متخصصان مجرب روانشناسی و مشاوره شروع به فعالیت کرده است.

  پدرو (با بازی اِلفونزو مخیا) یک بچه خیابانی است که تلاش می‌کند زندگی
  بهتری داشته باشد، ‌حتی اگر اطرافیان (از جمله مادرش) واقعاً به
  او اهمیتی ندهند. دوست سابق/ رقیب تندوتیز او، ال جایبو (با
  بازی روبرتو کوبو)، همه فرصت‌های پدرو
  را نابود می‌کند و باعث می‌شود به
  او اتهام سرقت بزنند و به پدرو حکم رفتن
  به یک مدرسه اصلاح تربیت بدهند.
  «سرزمین بی‌نان» بر مردم اسپانیایی از یک منطقه کوهستانی
  در Las Hurdes تمرکز می‌کند. برخی محققان
  این فیلم را یک مستند می‌دانند اما
  فیلم بیشتر پارودی (نقیضه یا نظیره طنزآمیز)
  است تا جدی.
  تمامی اختلالاتی که منشاء روانی دارند بوسیله
  هیپنوتیزم یا هیپنوتراپی و مشاوره روانشناسی و روان درمانی قابل درمان میباشند.
  همانطور که گفته شد، افرادی که دچار اختلال فتیش می‌شوند، برای مثال افرادی که نشانه های فوت فتیش را
  دارند، به علت ترس از قضاوت در روابط جنسی با همسر خود دچار مشکل می‌شوند
  و احساس رضایت جنسی آن ها کاهش پیدا می کند.
  این مشکلات می‌توانند در نهایت منجر به دشواری در ارتباط با
  شریک زندگی و در نتیجه جدایی شوند.
  افرادی هم که شریک زندگی یا شریک جنسی این افراد هستند ممکن است احساس ناکافی بودن کنند
  و به این نتیجه برسند که از
  نظر جنسی جذابیت‌های لازم را ندارند.
  اغلب موارد پارافیلی با مشاوره و روان درمانی
  درمان می شود تا به فرد کمک شود رفتارهایش را تغییر دهد.

 4. نر آلفا در دنیای مدرن مردان آلفا چه کسانی هستند و چگونه
  آنها را بشناسیم؟ آلفاها، بتاها و امگاهای
  مدرن
  نر آلفا یک فرد جنگجو است و نه یک فرد مضطرب و نگران.

  او می داند که چیزهای خاصی وجود دارد که تحت کنترل او نیست.
  او تمام تلاش خود را می کند تا آنچه را که امکان دارد کنترل کند ، اما نگران
  آنچه نمی تواند کنترل کند نیست.
  او نگران فردا نیست ، او امروز را زندگس می کند.

  برای دریافت کتاب 27 چهره‌ی مردان و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و
  همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است
  اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.
  برای دانلود قانونی کتاب 27 چهره‌ی مردانو دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
  مرد آلفا سعی نمی کند بر جمعیت قدرت
  بگیرد و به قدرت و حیله گری متوسل شود.
  حتی با توسعه نیافته توانایی های فکریقدرت جذابیت طبیعی
  آنقدر بالاست که اجازه نمی دهد در اقتدار آن شک کرد.
  یک نماینده زیبا باید عاقل تر، باهوش تر و قوی تر باشد، اما آن را نشان
  ندهد. عقب نشینی برای مردان آلفا
  هیچ معنایی ندارد و حتی اگر در طول مسیر رسیدن به اهداف خود
  زمین بخورند، باز هم بلند شده و با پشتکار برای رسیدن به هدف خود تلاش می‌کنند.

  زنان و مردان بتا افراد حمایتی
  و دلسوزی هستند و دوست دارند به دیگران در زندگی‌شان کمک کنند.
  اگر در زمینه مشاوره و روانشناسی فعالیت کنند، می‌توانند مشاوران بسیار خوب و
  دلسوزی بشوند. زنان آلفا معمولا مورد احترام دیگران هستند چون دیگران آنها را افراد هدفمند، قوی، بااعتماد به نفس و حمایتگر می‌دانند و به این نوع شخصیت قوی، احترام خاصی می‌گذارند.

  یک مرد زتا، طبیعت زنانه را می فهمد و در مورد زنان فلسفه شخصی خود را دارد .

  معرفی کامل مردانی با انواع شخصیت آلفا و بتا و امگا و
  … او به دیدگاه خود افتخار می کند و مردم به خاطر
  آن به او احترام می گذارند. او همچنین می داند که چگونه مانند یک مرد لباس بپوشد.
  مرد آلفا دعوا را انتخاب نمی کند
  ، مگر اینکه مجبور باشد.
  اما اگر شما یک مرد آلفا نیستید،
  می‌توانید با پرورش دادن خصوصیات این مردان
  در خود، کم کم خود را به آنها نزدیک کنید و حتی یک مرد آلفای واقعی شوید.
  در این ویدیو پنج شگرد را به شما نشان می‌دهیم
  که با انجام دادن آنها دیگران شما را یک مرد آلفا خواهند دید.
  برخلاف مرد آلفا، تیپ شخصیتی گاما اصلاً تلاشی برای راضی نگه‌داشتن اطرافیان خود نمی‌کند
  و اصراری بر پیروی از قوانین ندارد.
  ازآنجایی‌که این افراد همیشه دنبال بهترین حالت ممکن هستند، تصمیماتشان را هم بر
  همین اساس می‌گیرند. گاما را می‌توان ترکیبی خوب از
  انواع تیپ‌های شخصیتی مردان دانست.

  این تیپ از اشخاص را با چند ویژگی
  مشخص می‌توان از دیگران تشخیص
  داد.
  « آلفی خوش تیپ، یا آنچه مردان می خواهند
  / آلفی». واقعیت شناخته شدهکه آلفا یک مرد جذاب برای یک
  ماده است و زنان در اطراف آلفی مانند پروانه ها بال می زنند.
  در حالی که یک بار عاطفی سنگین بر
  مرد آلفا فشار وارد می‌کند، او منطقی تصمیم گرفته
  و در برابر عواطف خود تسلیم نمی‌شود.

  آنها هوش هیجانی خوبی دارند و در
  خواندن احساسات دیگران هم توانا هستند.
  آکادمی روانشناسی زنان از سال ۹۵ با
  توجه فقدان آموزش های لازم برای آقایان در حوزه شناخت جنس زن، ازدواج و زناشویی فعالیت پژوهشی خود را آغاز
  کرد.
  مردان بتا مردانی هستند که از نظر کیفیت
  به آلفا نزدیک هستند، اما به این وضعیت نرسیده اند.
  در هر جامعه ای فقط یک مرد آلفا می تواند وجود داشته باشد و کسانی که در مبارزه برای رهبری شکست می خورند بتا می شوند.
  مردان گاما مردانی هستند که در پس زمینه توده خاکستری برجسته می شوند، اما ویژگی های رهبری ندارند.

  امگا ها افرادی ناآرام اجتماعی،
  بازنده هایی هستند که با زندگی سازگار نیستند، عاشق
  آبجو، مبل و تلویزیون هستند.

  یک مرد آلفا غالب و تاثیرگذار است و طبیعتی برونگرا
  دارد. این مردان با شخصیت کاریزماتیک خود زنان را جذب کرده و در مقام اول
  سلسله مراتب اجتماعی قرار می‌گیرند.

  یک مرد آلفا یک خصوصیت بارز و اولیه دارد و
  آن رهبر بودن وی است. مردان آلفا به طور ذاتی خصوصیات
  رهبری و لیدر بودن را در خود دارند
  ، افرادی هستند که دیگران از آن‌ها الهام گرفته و یا به آن‌ها حسادت
  می‌کنند. این‌ها‌‌ همان مردانی هستند که
  همه افراد بشدت جذبشان می‌شوند و
  نکته این‌که مردان آلفا، بدون هیچ‌گونه تلاشی
  در مرکز توجهات جمع قرار می‌گیرند، یا
  به عبارتی دارای شخصیت کاریزماتیک
  است.

 5. استرس در بارداری چیست؟ روش های کاهش دادن اضطراب
  بد نیست بدانید که این‌ها ۲ علت عمده مرگ
  نوزاد پس از تولد و بیمار شدن کودک در آینده است.
  منظور از اختلال خوردن بی‌اشتهایی
  عصبی(آنورکسیا) است که در آن فرد از ترس چاق شدن، غذا نمی‌خورد و همچنین بولیمیا
  که پس از خوردن برای اینکه چاق نشود، خود
  را وادار به استفراغ می‌کند. در صورتی که در مورد مصرف
  دارو در دوره بارداری و شیردهی نگران هستید،
  در این مورد با پزشک خود
  مشورت کنید. پزشک همواره منافع
  شما و جنین یا نوزاد را در کنار هم در نظر می
  گیرد.
  اضطراب بیشتر از اینکه واقعا حس
  نگرانی باشد، یک موقعیت خاص است، زمانی اتفاق می
  افتد که که بیشتر استرس دارید.
  در عین حال، می توانید از برنامه های آنلاین و نیز کتاب های توصیه شده برای درمان استرس و اضطراب استفاده کنید.

  یکی از ترس‌های رایج در خانم‌های باردار، ترس از مرده‌زایی است.

  معمولا افراد در زمان بی‌خوابی به گوشی موبایل رو
  می‌آورند غافل ازآنکه گوشی موبایل خود به دلیل داشتن نور
  آبی باعث تشدید بی‌خوابی می‌شود.
  ورزش کردن باعث آزاد شدن هورمونی به نام اندورفین در بدن می‌شود.
  اندورفین جزء هورمون‌های نشاط‌آور است که باعث ایجاد آرامش در بدن می‌شود.
  ورزش کردن همچنین از بروز تنش‌های عصبی در بدن
  جلوگیری می‌کند. از ورزش‌هایی که در دوران بارداری می‌توانند بسیار مفید باشند می‌توان به یوگا، پیاده‌روی و ورزش‌های در آب مانند ایروبیک در آب اشاره کرد.

  چرا که نادیده گرفتن علائم استرس و پنهان
  کردن احساسات خود از دیگران اغلب باعث وخیم تر
  شدن شرایط خواهد شد. برخی خانم ها افزایش
  استرس را از جمله نشانه های زودرس بارداری می دانند.

  اگرچه ممکن است این امر واقعیت
  داشته باشد ولی با این حال هنوز شواهد کافی در تایید این ادعا وجود ندارد.

  این مکانیسم می‌تواند در آینده بر روی سطح هیجانی
  کودک، یادگیری و ارتباط برقرار کردن او با دیگران تاثیر داشته باشد.
  بنابراین روشی که بتواند به مادران برای کاهش
  استرسشان در دوران بارداری کمک کند بسیار حائز اهمیت است.

  اضطراب، احساس خطر و نگرانی نسبت به
  یک موضوع ذهنی است که هنوز اتفاق نیفتاده است.

  از جمله این علائم، عبارت اند از تحریک ‌پذیری، اختلال خواب، و به‌ ندرت، تشنج.
  همچنین، هیچ اطلاعاتی در مورد ایمنی باروری بوسپیرون وجود ندارد.
  عوارض جانبی بنزودیازپین، مانند مسمومیت، می
  تواند نه تنها شامل مشکلات تنفسی، بلکه شل شدن یا کاهش تون عضلانی
  نیز باشد. اما در زنانی که دوزهای
  بالای بنزودیازپین مصرف می کنند، شایع تر است.
  با این حال، یک داروی دسته D همچنین ممکن است
  مزایای بیشتری نسبت به خطرات احتمالی
  آن، در هنگام استفاده در دوران بارداری، برای برخی از زنان،
  داشته باشد.
  گفت‌وگوی صریح دربارۀ اضطراب می‌تواند به
  هر دو نفر شما احساس بهتری بدهد.
  دیگر زنان باردار نیز کمک دیگری برای کنترل این اضطراب‌ها هستند، زیرا احتمالاً آنها
  نیز همان نگرانی‌های شما را دارند.
  در حالی که بسیاری از افراد می دانند که
  برخی از زنان دچار افسردگی پس از زایمان می شوند، بروز اضطراب در زن در دوره بارداری و
  پس از زایمان کمتر شناخته شده است.

  بنابراین برای کاهش استرس حتما
  مشکل خود را با پزشک، روان شناس و یا یک دوست معتمد در میان گذاشته و از او راهنمایی بگیرید.
  در عوض، ممکن است تصمیم بگیرند که درمان با داروهای ضد اضطراب را ادامه دهند.

  هنگام انتخاب دارویی برای استفاده در دوران بارداری، مهم است که یک درمان
  موثر با مشخصات ایمنی خوب انتخاب کنید.

  در واقع استرس ممکن است بنا به دلایل مختلفی
  در بدن رخ دهد و هرگز نمی توان بارداری را
  تنها عامل ایجاد آن دانست. از دست دادن یک سیکل قائدگی معمولا باعث ایجاد استرس شدیدی در خانم ها می شود.
  علی رغم آنکه فقدان یک سیکل قائدگی علامت قطعی وقوع بارداری
  به شمار نمی رود ولی با این حال برخی
  از خانم ها در مدت زمانی که در انتظار
  جواب آزمایش خود به سر می برند متحمل استرس بسیاری
  می شوند. معمولا خانم هایی که برای نخستین بار مادر شدن را تجربه می کنند در طول
  بارداری خود دارای سطوح شدیدتری از استرس هستند.

 6. My family always say that I am wasting my time here at net, except I know I am getting knowledge everyday by reading thes fastidious articles or reviews.

 7. خرید پاوربانک فست شارژ
  زمانی که 3 چراغ نشانگر روشن باشد یعنی 75 درصد از شارژ باتری
  دستگاه باقی‌مانده است. بهترین پاوربانک
  کدام است؟ بهترین پاوربانک مدلی است که با گوشی هوشمند،
  تبلت یا هر گجت دیجیتال دیگری
  بیشترین سازگاری را داشته باشد.
  شرکت‌های سازنده پاوربانک معمولاً به دلایل مختلفی شارژر را به همراه پاوربانک ارائه نمی‌دهند.
  اما در کنار موارد ایمنی که تولید کنندگان
  در نظر می‌گیرند کاربران هم باید به برخی توصیه‌ها عمل کنند.

  ضربه یا سقوط پاور بانک از ارتفاع زیاد (حتی در
  مدل‌های مقاوم یا با بدنه
  فلزی) ممکن است موجب نشت مواد شیمیایی یا
  حتی آتش گرفتن باتری‌ها شود. سعی کنید تا جای ممکن پاوربانک را در دمای نزدیک
  به دمای معمولی اتاق (یعنی حدود ۲۵ درجه سانتیگراد) نگه‌داری کنید.

  البته قیمت پاوربانک‌های ردمی بسیار مناسب است و خرید آن به نوعی برای افراد صرفه اقتصادی به همراه
  دارد. مهم ترین پارامتر انتخاب پاوربانک، ظرفیت باتری آن است که با واحد میلی
  آمپر ساعت مشخص می شود. ظرفیت مشخص میکند که
  پاوربانک چند بار میتواند دستگاه مورد نظر شما را شارژکند.
  امروزه، پاوربانک ها در ظرفیت های مختلف و
  گوناگون تولید می شوند و طیف وسیعی
  از کاربری ها را شامل می شوند که انتخاب مناسب ترین آنها، بستگی
  به نیاز ها و استفاده های شما دارد.

  همکاران ما در تیم محصولات و دیگر کاربران زومیت آماده پاسخگویی به
  شما هستند. پاور بانک شیائومی، پاور بانک سامسونگ، پاور بانک
  انکر از جمله محبوب‌ترین‌های بازار کشورمان هستند.

  وزن و ابعاد پاور بانک به دلیل اینکه باید همیشه همراه کاربر باشد از اهمیت
  بالایی برخوردار است. اگر از پاور بانک استفاده چندان
  زیادی ندارید و چندین دستگاه را با
  آن شارژ نمی‌کنید نیازی ندارد که از محصولاتی
  با ظرفیت بالا استفاده کنید زیرا این کار هم
  وزن و هم ابعاد پاور بانک را
  به میزان زیادی افزایش خواهد
  داد.
  بعد از اینکه به‌صورت کامل با پاور بانک آشنا شدید، حال زمان آن رسیده است که با
  ارزش خرید پاور بانک هم آشنا شوید.
  فکر می‌کنید آیا واقعا به یک پاور بانک
  نیاز دارید؟ این سوال بسته به نیازهای شخص، می‌تواند پاسخ متعددی داشته باشد.
  به‌طور مثال، فردی که اکثر کارهای خود را در خانه
  انجام داده و مسافرت چندانی هم در
  طول سال ندارد، شاید نیازی به پرداخت هزینه پاور بانک در خودش نخواهد داد.
  بسیاری از ما تایم زیادی در گوشی سپری می‌کنیم و
  همیشه هم به پریز برق دسترسی نداریم.

  شما می توانید به راحتی برای خرید انواع پاوربانک با
  مناسب ترین قیمت و بهترین کیفیت از وب سایت
  مبیت اقدام کنید و مناسب ترین و بهترین
  پاوربانک را متناسب با نیازتان برای خود انتخاب کنید.

  اکثر پاور بانک‌ها از نظر
  ایمنی استانداردهای لازم را دارند
  تا هم از خود محافظت کنند و هم به گوشی یا گجت شارژشونده آسیبی نزنند؛ با این حال نیم‌نگاهی
  به استاندارهای امنیتی و قابلیت‌های حفاظتی داشته باشید.

  به طور کلی برق خروجی از پاوربانک‌ها جهت
  شارژ دستگاه از کابل USB خارج می‌شود و میزانی استاندارد
  دارد، اما گاهی نیز از کابل‌های دیگری جهت
  برق خروجی استفاده می‌شود. این مدل به دو پورت
  خروجی مجهز شده اما از فناوری شارژ‌ سریع پشتیبانی نمی‌کند.

  تعداد درگاه خروجی بیش از یکی و
  حداکثر تا 5 عدد بین شارژرهای همراه مرسوم است که ارتباط مستقیمی نیز
  با ظرفیت پاوربانک دارد.
  هرچه ظرفیت باتری پاوربانک بیشتر باشد، سازنده تعداد درگاه خروجی آن
  را افزایش می‌دهد. ای‌ دیتا P10000QCD ظرفیت ۱۰ هزار میلی‌آمپر ساعتی دارد و از خروجی پاور دلیوری با حداکثر توان ۱۸ وات،‌ در کنار کوالکام کوییک شارژ پشتیبانی
  می‌کند. اگر مدلی با قدرت بالاتر بخواهید باید روموس PPD20-50w را
  انتخاب کنید که خروجی پاور دلیوری ۴۵ وات دارد.

  در فروشگاه اینترنتی مبیت
  شما می‌توانید قیمت روز انواع کالای دیجیتال را از محبوب‌ترین برندهای بازار با اطلاعات کامل فنی ببینید و قیمت روز انواع گوشی های سامسونگ، شیائومی، اپل، هواوی و ..
  از دیگر مزایای فروشگاه مبیت می‌توان به اطلاعات فنی دقیق و بررسی‌های تخصصی مرتبط
  با انواع گوشی موبایل، هدفون و لوازم جانبی از جمله پاوربانک اشاره
  کرد، که شما را در تجربه خریدی بی‌نظیر همراهی می‌کند.
  بطور کلی هدف همیشه در مبیت جلب رضایت
  کاربران بوده است؛ چه کسانی که به صورت عمده و برای
  فروشگاه حضوری خود خرید می‌کنند و چه کاربرانی که
  به صورت جزئی خرید می‌کنند.

 8. لیزر تراپی مو چیست؟ بررسی مزایا و مراحل لیزر درمانی مو
  کاشت مو و ابرو در اصفهان

  درمان بصورت زیر پوستی انجام می شود، بنابراین
  انتظار می رود که حالت ناخوشی کمتر باشد و دوره نقاحت آن
  کوتاه تر از عمل جراحی معمولی است.
  یک اشعه پرانرژی‌ای که می‌تواند انرژی
  خود را به‌طور کاملاً انتخاب‌شده به بافت‌های موردنظر جهت درمان منتقل کند.
  لیزرها در حقیقت دارای ماده‌ای می‌باشند
  که نور را تولید و از طرفی در طیف موردنظر تقویت می‌کند.
  دو آینه در داخل دستگاه و پروب آن موجب منعکس شدن و رفت‌وبرگشت نور ایجاد شده
  از درون این منبع می‌شوند.
  لیزر درمانی سطح پایین (لیزر کم‌توان) لیزر درمانی
  سرد هم نامیده می‌شود.
  در واقع آندوسکوپی دستگاهی است که در آن،
  از لوله بلند و باریکی جهت معاینه، مشاهده درون بدن و انجام عمل های جراحی استفاده می شود.برای برخی از عارضه‌های حاد، 2 الی
  6 جلسه درمانی کافی خواهد بود.در طول مدت عمل لیزر، بیمار هیچ گونه
  احساسی از لیزر نخواهد داشت و یا این احساس در
  حد بسیار ناچیزی خواهد بود.تحریک این ماده در سلول های بدن، به بهبودی
  هرچه سریعتر بافت های آسیب دیده، کمک
  می کند.
  با افزایش مقدار طول موج، قدرت اشعه لیزر هم بیشتر شده و
  در نتیجه درمان باقت آسیب دیده بهتر انجام میگردد.
  اولین منبع لیزر در سال 1960 معرفی شد و از سال 1970 استفاده پزشکی از نور لیزر در جراحی ها و سایر رشته های پزشکی آغاز گردید.
  با پیشرفت دستگاهها و نیز افزایش دانش از اثرات لیزر بر ارگانها، امروزه استفاده
  از آن بعنوان یکی از شایعترین عوامل یا مودالیته های فیزیکی بکار گرفته
  شده محسوب شده و باعث انقلابی در درمان بیماریهای عضلانی-اسکلتی گردیده است.

  امواج قدرتمند لیزر از سد پوست و عضلات و بافت های زیرین بدن عبور کرده و به
  عمق مناطق آسیب دیده نفوذ میکنند.
  انرژی ساطع شده از لیزر سلول های
  آسیب دیده را تحریک و گردش خون را در بافت آسیب دیده افزایش میدهد و میزان سوخت و ساز آنها را تا میزان قابل ملاحظه ای بالا میبرد.
  با افزایش سوخت و ساز و گردش خون توانایی سلول ها
  برای شروع روند بازسازی و ترمیم بیشتر شده و فرایند
  درمان سریعتر در بدن شکل میگیرد.

  یک روش غیرجراحی برای درمان ریزش
  مو و کم پشت شدن مو‌ها لیزرتراپی مو می‌باشد، این تکنولوژی پیشرفته در
  سرتاسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  برای افراد متقاضی بر طبق نیازشان
  پس از بررسی و مشاوره توسط پزشک، انجام می‌شود.
  اثربخشی و ایمنی لیزرتراپی طی مطالعات و تحقیقات پزشکی به اثبات رسیده است.

  عارضه ی مورد درمان و وضعیت کلی سلامت بیمار، تعیین کننده ی تعداد جلسات مورد نیاز برای لیزر
  درمانی در فیزیو تراپی می باشند.
  لیزر پرتوان با قدرت بالا یک روش بدون درد، ایمن و نسبتا
  عاری از عوارض جانبی می باشد که
  از آن به عنوان یکی از شیوه هایجراحی بسته دیسک کمرو ستون فقرات و همچنین برای
  رفع درد های عصبی، عضلانی و اسکلتی استفاده می شود.

  مطالعات زیادی نشان می دهند کهلیزردرمانی، فرایند بهبود یک زخم یا جراحت
  را تسریع می کند و همین اثر را بر روی درمان درد
  های عصبی، عضلانی و اسکلتی نیز دارد.
  درمان با لیزر پرتوان، یک روش جدید برای رهایی از
  بسیاری از عارضه های دردناک می باشد.
  لیزر درمانی، سلول ها را با
  وارد کردن انرژی نور لیزر به بافت، تحریک می کند.
  لیزر پرتوان با قدرت بالا یک روش بدون درد، ایمن و نسبتا عاری از عوارض
  جانبی می باشد که از آن به عنوان یکی از شیوه های جراحی
  بسته دیسک کمر و ستون فقرات و همچنین برای رفع
  درد های عصبی، عضلانی و اسکلتی استفاده می شود.
  مطالعات زیادی نشان می دهند که لیزردرمانی ، فرایند بهبود یک زخم یا جراحت را تسریع
  می کند و همین اثر را بر روی درمان درد های
  عصبی، عضلانی و اسکلتی نیز دارد.

  معالجه آب مروارید که یکی از بیماری های شایع در بین
  مردم است، با نور لیزر کار
  سختی نیست. پزشک از این طریق بینایی فرد بیمار را به میزان زیادی تقویت می کند.
  چشم های ضعیف توسط لیزر مداوا می شوند
  و طی مدت زمان کمی نیاز آنها به
  لیزر از بین می رود.
  لیزر روشی مؤثر و پرکاربرد در درمان و برطرف کردن مشکلات پوستی است، اما
  توجه داشته باشید استفاده از تکنولوژی مناسب و
  انتخاب فرد متخصص جهت انجام انواع لیزر پوست می‌تواند نتایج رضایت بخشی به همراه داشته باشد.
  برخلاف بسیاری از درمان های دارویی که تنها باعث تسکین درد یا از بین بردن علائم بیماری می شود، لیزر
  درمانی باعث تقویت روند درمان
  می شود. این بدان معنا است که لیزردرمانی نه تنها کاملاً مؤثر بوده،
  بلکه اثرات آن ماندگار است.
  پیش از آنکه بخواهیم با مزایا، معایب، انواع و … این تکنیک درمانی آشنا شویم باید بدانیم اصلا این تکنیک بر مبنای چه
  اصولی استوار است. لیزرتراپی در واقع یک شیوه درمانی با
  استفاده از امواج نوری برای درمان درد، تومور و بیماری‌هایی از این قبیل می‌باشد.

  پزشک و بیمار باید از عینک های محافظ استفاده کنند، تا
  چشم ها در معرض نور مستقیم لیزر قرار نگیرند.

  استفاده از لیزرهای پرتوان اثرات درمانی بیشتری و چشمگیرتری نسبت به لیزر های کم توان دارند
  و در عین حال باید احتیاط بیشتری
  در استفاده از آن ها انجام گیرد.
  در عین حال که بر اساس توصیه پزشک،
  در لیزر درمانی هم می توان از بیهوشی استفاده کرد، با
  این وجود در این نوع درمان زمان کمتری صرف عمل جراحی خواهد شد.

  این ویژگی حتی به میزان زیادی برای پزشک هم مفید است و خستگی
  کمتری را هنگام عمل تجربه می کند.

  در بیشتر اوقات لیزر درمانی در حالت سرپایی برای بیمار صورت می گیرد.

  هر جلسه ی درمانلیزر در فیزیوتراپیمی تواند بین 10 تا 20 دقیقه به طول بیانجامد.
  درمان نوروپاتی (آسیب به اعصاب) معمولا در 15 تا 20 جلسه انجام شده و اگر اثر آن دائمی
  نباشد، طولانی مدت خواهد بود.

  تسریع فرایند ترمیم بافت و رشد سلولی.لیزر تراپیپر توان با نفوذ عمیق در بافت، باعث سرعت بخشیدن به تولید
  مثل و رشد سلولی می شود. هنگامی که سلول
  های تاندون ها، استخوان ها، رباط ها و ماهیچه ها در
  معرض اشعه ی لیزر قرار بگیرند، تولید
  مثل و ترمیم آن ها سریع تر
  خواهد شد.
  لیزر یک مودالیتی درمانی بی خطر است
  اما تجویز آن در اطفال، بانوان باردار و
  افراد دچار سرطان باید با احتیاط صورت گیرد.

  هرچند شواهد قطعی از آسیب بافت های هورمون ساز
  در اثر تابش لیزر وجود ندارد، بهتر است لیزر روی غده تیروئید، تخمدان ها و بیضه
  ها تابانده نشود . دستگاه های لیزر مورد استفاده در بیماری های عضلانی استخوانی جزو گروه LLLT می باشند.
  اخیرا گروهی از این لیزرها با کارایی بیشتر به معرفی شده اند
  که به آنها HILT گفته می شود. بالابردن گردش خون در پوست سر و تحریک
  متابولیسم موهایی که در مراحل کاتاژن یا تلوژن هستند، از
  جمله کارهایی است که لیزر انجام می‌دهد،
  این فرآیند باعث ورود فولیکول‌های مو به فاز آناژن می‌شود.

  درمان آرتروز گردن
  برش، سوزاندن و یا از بین بردن بافت زائد از کاربردهای لیزر تراپی در
  علم پزشکی و فیزیوتراپی است. با استفاده
  از لیزر درمانی در فیزیوتراپی به جای
  عمل جراحی، خطرات شامل درد، خونریزی و ایجاد زخم به حداقل ممکن می رساند.
  استفاده از لیزر درمانی علاوه بر فواید
  بیشمار و وسعت کاربردی که در زمینه پزشکی
  دارد، برای برخی از افراد مضر بوده و استفاده
  آن منع می شود. اولین مورد منع استفاده از این روش برای افراد مبتلا به سرطان
  است که به هیچ عنوان استفاده از لیزر درمانی برای
  این افراد توصیه نمی شود و فرد مبتلا قبل از درمان باید این
  موضوع را با پزشک معالج خود در میان بگذارد.

  دومین گروه از افرادی که نمی توانند از لیزر درمانی استفاده
  کنند، افراد مبتلا به مشکلات غده تیروئید هستند که با توجه به تاثیراتی
  که لیزر در متابولیسم بدن ایجاد
  می کند باعث بروز مشکلاتی در این دسته
  افراد می شود.
  افزایش سرعت فرآیند بهبود همواره باعث
  تشکیل کمتر بافت اسکار در بدن فرد می‌شود.
  لیزرتراپی با لیزرهای پرتوان تخصصی‌تر از
  لیزرهای سرد بوده و استفاده از آن
  بایستی بجا و با دقت بیشتری صورت گیرد.
  تاثیرات درمانی این نوع لیزرها
  نیز سریعتر و بیشتر از لیزرهای
  سرد یا کم توان می‌باشد. آذرگان کلینیک بعنوان
  یک کلینیک فوق تخصصی در زمینه دردهای کمر، گردن و مفاصل تاسیس شده است.
  با توجه به شیوع بالای کمردرد و گردن درد و
  پارگی دیسک کمر و گردن لزوم وجود مراکزی که با دید
  جامع نسبت به حل این مشکلات اقدام کنند وجود دارد.

  همچنین ممکن است به علت بروز
  برخی عوارض روند درمان طولانی تر شود.

  در خانمهای حامله لیزر در ناحیه شکم، کمر
  و لگن نبایستی استفاده شود.
  کلمه لیزر Laser مخفف بوده و به
  معنای تقویت نور بوسیله نشر تابشی تحریک شده می باشد.

  در آسیب های مفصلی، عضلات اطراف مفصل
  نیز در گیر شده و در آنها نقاط ماشه ای تشکیل می شود که در بسیاری از
  مواقع منجر به درد انتشاری و تیر کشنده همراه با محدودیت بیشتر
  مفصل می شود. نگران نباشید، این اقدام درمانی درد ندارد، در صورت احساس درد حتما به درمانگر اطلاع دهید.

  چه بیماری‌ و دردهایی به لیزر تراپی نیاز دارند؟
  نور لیزر به قدری شدید است که می‌توان
  از آن برای شکل دادن الماس یا برش فولاد استفاده کرد.
  هر جلسه ی درمان لیزر در فیزیوتراپی می تواند بین 10 تا 20 دقیقه به طول
  بیانجامد. لیزردرمانی روش پزشکی
  برای درمان هر دو بیماری داخلی و خارجی مانند
  سرطان، بیماری های پوستی،
  پولیپ، لوزالمعده به کمک نور لیزر است.
  نور لیزر پرتوی قوی از نور است که می تواند برای بریدن یا سوزاندن استفاده شود.
  لیزردرمانی، روش های درمانی هستند
  که برای انجام آن از نور
  متمرکز شده استفاده می شود.
  آنچه متخصصان را درباره عملکرد
  LLLT در خصوص ریزش مو به تردید می اندازد، این است که این نور سرعت تولید مثل سلول ها را
  افزایش می دهد. با این که این کار
  معمولا اثر بهبود دهنده ای دارد، ولی عملا راه کاری برای جلوگیری از ریزش مو به حساب نمی آید.
  میزان بهبودی بعد از درمان با لیزر در هر یک از افراد با
  دیگری متفاوت است.
  امروزه استفاده از لیزر پرتوان
  برای درمان تمام مشکلاتی که در شرایط عادی با
  لیزر کم‌توان تحت درمان قرار گرفته و بسیاری
  از شرایطی که با لیزر کم‌توان قابل درمان نیستند، امکان‌پذیر می‌باشد.

  به دلیل اینکه لیزر پرتوان می‌تواند به بافت‌های عمیق بدن نفوذ
  کند، بخش زیادی از عضلات، رباط‌ها، تاندون‌ها، مفاصل، اعصاب و بخش‌های زیر پوست
  را با استفاده از این روش می‌توان تحت درمان
  قرار داد. به علت قدرت بیشتر لیزر پرتوان،
  طول مدت درمان در هنگام استفاده از آن به‌طور چشمگیر کاهش می‌یابد.
  همانطور که قبلاً بیان شد، درمان با لیزر کم‌توان اغلب نیازمند طول مدت درمان 60 تا
  120 دقیقه‌ای برای دستیابی به نتایج مورد نظر می‌باشد.

  تجویز لیزر و تعداد جلسات درمانی فقط و فقط به عهده پزشک شماست.
  مشخص نیست 585-نانومتری PDL به همراه TAC به علاوه FU-5 در مقایسه با TAC به
  علاوه 5-FU منجر به درصد بالاتری از بهبود
  خوب تا عالی در شدت اسکار هیپرتروفیک و کلوئید می‌شود یا خیر، زیرا قطعیت شواهد بسیار
  پائین ارزیابی شد. خیر لیزر تراپی مانعی
  برای فیزیوتراپی دارندگان باتری قلب ندارد.
  حین درمان با لیزر حتماً باید از عینک های مخصوص استفاده شود تا از آسیب دیدن چشم ها جلوگیری شود.

  این موضوع با توجه به مراقبت هایی که پزشک توصیه می کند متفاوت است.

  آنچه در این خصوص باید به عنوان بیمار لیزر درمانی بدانید، این است که دستورالعمل های پزشک معالج خود را دقیق اجرا کنید.

  چنانچه لیزر برای کارهای زیبایی
  صورت به کار گرفته شود، نور لیزر بدون واسطه و به صورت
  کاملا مستقیم روی پوست می تابد.
  نمونه ای از این روش درمانی را در رفع موهای زائد که برای بدن به کار می برند دیده
  اید. لیزر پر توان می‌تواند به نسبت لیزرهای
  پیشین یا همان لیزر کم توان به عمق بیشتری از بافت نفوذ یابد و انرژی بیشتری را به
  منطقه درمانی برساند و اثر بخشی بیشتر و دوره درمان کوتاهتری داشته
  باشد. مکانیسم اصلی اثر لیزر تراپی ناشناخته است،
  ولی یکی از مکانیسم‌های اصلی که تاکنون روی آن مطالعه شده، ایجاد تغییر در زنجیره انتقال الکترون در میتوکندری‌ها می‌باشد.

  این عمل موجب افزایش گردش خون میکرو و جریان
  سلول‌های قرمز خون در منطقه تحت درمان می‌شود.
  تقبلقیمت لیزر فیزیوتراپیو درمان با لیزر پرتوان به کاهش درد و
  التهاب کمک می‌کند و باعث افزایش‌ ترمیم بافت در بافت‌های نرم و سخت، از جمله ماهیچه‌ها، استخوان‌ها و
  رباط‌ها می‌شود. همچنین با اکسیژن رسانی به بافت‌های شما عملکرد وریدی
  و لنفاوی را باز می‌گرداند. تقبل قیمت لیزر فیزیوتراپی و درمان با لیزر پرتوان به کاهش درد و التهاب کمک می‌کند و باعث افزایش‌ ترمیم بافت در بافت‌های نرم و سخت،
  از جمله ماهیچه‌ها، استخوان‌ها و
  رباط‌ها می‌شود. در طی این روش، انواع پرتوهای نوری با شدت های متغیر
  مستقیماً بر روی محل مورد نظر اعمال می شوند.

  از آنجا که لبزر درمانی باعث ایجاد گشادی عروق، رگ
  سازی جدید، افزایش گردش خون موضعی
  و درناژلنفاوی، کاهش پلاک های آترو آمبولی
  و تجمع پلاکتی، افزایش متابولیسم هوازی می شود
  در این دسته از بیماریها به کار گرفته می شود.

  بنابراین، نمی‌توانیم نتیجه‌گیری کنیم که چگونه این درمان‌ها مقایسه می‌شوند.

  لیزر درمانی برای مو یک روش غیر جراحی
  معرفی شده و میزان قدرت لیزر کم
  است. لیزر مورد استفاده در این روش، لیزر کم توان یا لیزر
  سرد است که دارای تمامی استاندارهای بین المللی ایمنی
  است. لیزرهای مورد استفاده در این نوع درمان، سرد هستند، بنابراین خطر عوارض جانبی جدی کمی وجود
  دارد. هنگامی که مطالعات عوارض جانبی را پیدا می‌کنند، جزئی و مشابه عوارض جانبی دارونما هستند.

 9. دستگاه سندبلاست
  یکی از ابزارهای مورد استفاده در فرایند سندبلاست است.
  این دستگاه با استفاده از هوا و ذرات سختی
  همچون گریت، شات و سنگ‌های ریز، به سطحی
  که قرار است پاکسازی شود، ضربه می‌زند و باعث پاکسازی و تمیز کردن
  سطح می‌شود.

  دستگاه سندبلاست در طراحی‌ها و اندازه‌های مختلفی تولید می‌شود.
  برخی از این دستگاه‌ها برای
  استفاده صنعتی و برخی دیگر برای استفاده خانگی
  و کارهای کوچک مانند تمیز کردن قطعات خودرو، تمیز کردن پوشش‌های فلزی و
  غیرفلزی و تمیز کردن سطوح دیگر استفاده می‌شوند.

  دستگاه سندبلاست عموماً شامل یک تنظیم کننده فشار، یک مخزن برای جمع آوری ذرات پاشیده شده، یک نازل پاشنده ذرات و
  یک سیستم جمع آوری گرد و غبار
  است. همچنین، برای افزایش کارایی و
  کاهش هزینه‌ها، برخی از دستگاه‌های سندبلاست با سیستم خنک کننده و جداسازی آب و روغن
  مجهز شده‌اند.

  این دستگاه ها به دلیل کارایی و
  قابلیت استفاده در صنایع مختلف، برای پاکسازی و تمیز کردن سطوح فلزی و غیرفلزی،
  حذف رنگ‌های قدیمی و آلودگی‌های سطحی و همچنین
  برای آماده کردن سطوح برای رنگ‌آمیزی و پوشش‌دهی بسیار مفید واقع می‌شود.

  سندبلاست ها به کمپرسور سندبلاست نیز نیاز دارند زیرا در فرایند
  سندبلاست، دستگاه با استفاده
  از فشار بالای هوا و ذرات سخت، سطح مورد نظر
  را پاکسازی می‌کند. این فشار هوا معمولاً با استفاده از
  کمپرسورهای قوی و با ظرفیت بالا تأمین
  می‌شود.

  دستگاه سندبلاست برای پاکسازی سطوح فلزی و غیرفلزی استفاده می‌شود و
  در بسیاری از صنایع مانند خودروسازی، صنایع هوا و فضا، ساختمان‌سازی، صنایع دریایی و ساخت و
  ساز استفاده می‌شود. همچنین، در
  صنایعی که نیاز به پاکسازی و تمیز کردن سطوحی همچون لوله‌ها، سطوح داخلی دستگاه‌ها و تجهیزات الکترونیکی دارند، نیز از
  این دستگاه استفاده می‌شود.

  سندبلاست ها معمولاً در دو نوع دستی
  و اتوماتیک تولید می‌شود. در دستگاه سندبلاست دستی، کارگر
  باید دستگاه را با دست خود حمل کرده و روی سطح مورد نظر قرار دهد و پس از پاشاندن ذرات سنگین
  به سطح، آن را تمیز کند. در دستگاه
  سندبلاست اتوماتیک، سطح مورد
  نظر با استفاده از یک دستگاه اتوماتیک پاکسازی می‌شود و
  کارگر نیازی به حمل دستگاه ندارد.

  برای استفاده از دستگاه سندبلاست، ابتدا باید سطح مورد نظر را آماده کرد و
  از هر نوع ذرات سخت و آلودگی پاک کرد.

  سپس، دستگاه سندبلاست را با توجه به نوع سطح و
  نوع ذرات مورد استفاده، تنظیم کرده و
  شروع به کار کنید. در هنگام استفاده از سند
  بلاست، باید از ایمنی کارگران و سایر افراد حاضر در محل کار برای جلوگیری از آسیب‌های جانی و جسمی اطمینان حاصل شود.

  همچنین، برای استفاده بهینه از دستگاه سندبلاست، باید توجه داشت که نوع ذرات پاشیده شده، فشار هوا و فاصله بین نازل پاشنده و سطح مورد نظر
  باید به درستی تنظیم شوند.
  علاوه بر این، باید از انتخاب نوع ذرات مناسب برای هر نوع سطح مطمئن شوید تا آسیبی به سطح نرسد و
  کارایی پاکسازی بهینه باشد.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *