Trailer van De Sims 3 Showtime Katy Perry Collector’s Edition

De trailer van de onlangs bekend gemaakte Collector’s Edition rondom de bekende artiets Katy Perry is online gezet door EA. Bekijk de trailer hierboven en oordeel zelf. De beschrijving van de video is hieronder te lezen.

Katy Perry joins creative forces with The Sims, kicking off with a Katy Perry-themed Collector’s Edition for The Sims 3 Showtime.

Rise to fame in The Sims™ 3 Showtime Katy Perry Collector’s Edition that includes downloadable content including an Ultimate Stage bonus venue, iconic Katy Perry themed items, and an exclusive poster.

This iconic content includes fashions, a guitar, a hairstyle and various Katy Perry themed stage props.

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

40 reacties

  1. in dat filmpje kan je bowlen gaat dat ook bij beestenbende ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????:-)

  2. die moet en zal ik hebben, nu hopen dat ze die in Nederland ook gaan verkopen, de prijs interesseert me geen 1e zak, me need it me want is 😀

  3. Ik had gelezen in de folder van Bart smith dat je ook 2 plectrums krijgt bij het spel. Klopt dit?
    Ik wil m namelijk alleen dan kopen.

    Groetjes

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *