Alle Sims 3 en Sims Middeleeuwen spellen tot 50% korting op Origin

De laatste tijd zijn er veel aanbiedingen geweest voor De Sims 3 spellen. De meeste aanbiedingen worden alleen gemeld op ons forum en dan meestal door onze forumleden. De aanbiedingen die op Origin komen zijn de enige die we melden op onze homepage, anders blijven we namelijk aan de gang.

Enfin; EA’s Origin verkoopt een week lang alle De Sims 3 en De Sims Middeleeuwen games met maximaal 50 % korting, het gaat hier wel om digitale versies. Deze actie loopt tot en met zondag 29 januari 2012.

De Sims 3 Showtime en De Sims 3 Slaap- en Badkamer zitten er niet bij want deze games zijn nog niet uit.

| Origin: Origin loves The Sims |

16 reacties

 1. bij wehkamp zijn ze voor de laatste dag de sims 3 uitbreiding pakketten goedkoper, en de accessoires pakketten 80 cent duurder dan op de EA store!
  Heb je tenmisnte wel een cd 😉

   1. Middeleeuwen is erg leuk hoor met opdrachten doen en de hele sfeer van de game. Jammergenoeg weinig tijd om het te spelen maar 10 euro is de moeite wel waard!

    😉

    1. Na ik vind er niet zo veel aan eigenlijk.
     En anders is het ook zo zonde dat ie dan in me kast ligt te verotten heb ik ook niks aan. en dan kan ik die ruimte weer voor iets anders gebruiken;)

   2. Ik wilde je een pm sturen voor dat spel, maar ik kan je niet vinden, heb je op het forum een andere naam? Kun jij mij misschien anders een pm sturen?

    1. ik heb je een mailtje gestuurd.
     op deze site als ik me inlog heb ik 2 a’s achter me naam haha

 2. Heb bij bart smit m vandaag ff telefonisch besteld, ze leggen slaap en badkamer accesoires donderdag weg voor me.
  Alle sims spellen zijn deze week met korting bij bart smit(volgens mij niet middeleeuwen)
  slaap en badkamer kost deze week 12.99 bij bartsmit
  scheelt me de verzendkosten en lange wachttijd van wehkamp.

   1. De prijsverlaging bij de Barsmit en E-plaza is zelfs een maand. Ze konden ook niet achterblijven met de al eerder lagere prijzen van de Dixons, Dynabyte en MyCom. Ben benieuwd of deze winkels nu met nog lagere prijzen gaan komen om Bartsmit en E-plaza weer bij te benen.

 3. Sommige gewone uitbreidingen zijn bij wehkamp goedkoper 🙂
  Ok, dan moet je wel verzendkosten betalen, maar je hebt tenminste een cd-rom. Ik vind dat in ieder geval fijner dan een download

 4. @ hiki
  Ja precies. Ik hoop ook dat meer winkels vaker exemplaren uit het VK gaan importeren. Zo heb ik een tijd geleden Supersnelle accessoires voor 5 euro gekocht. Voor zo’n prijs zullen veel Simsfans sneller geneigd zijn om hun collectie aan te vullen.

 5. Dit is erg leuk en aardig.
  Maar ik kan de opdracht voor middeleeuwen niet voltooien omdat hij de autorisatie van mijn betaling niet kan doen ofzoo.. Ik snap er helemaal niks van :S

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *