23 reacties

  1. Keuken en kleding, zijn de enige 2 onderwerpen die ik zou weten…
   Nouja, EA kennende verzinnen ze wel weer iets hoor
   sorry voor pp ;$

 1. dat coffin ding wat als raam werjt kan daar ook dat sim meisje in staan met die spannende kleren???

  krijg toch wel hele andere ideeen met dit

    1. Bij accessoires pakketten baal ik nooit zo hoor. Als het nou showtime was dan zou ik wel gebaald hebben.Daar kun je veel meer mee uittesten e.d bij accessoires zijn het meestal maar spulletjes.

 2. @luc dat ben ik dus helemaal met je eens ik vind eigenlijk dat je veel te veel betaald voor een paar spulletjes. En het neemt alleen maar veel ruimte in op me computer en me sims waardoor mijn sims alleen nog maar vaker gaat uitvallen.

  maar hij is wel leuk, alleen toch koop ik hem niet 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *