De Sims 3 Showtime video chat op donderdag 26 januari

Donderdag om 16.00 uur onze tijd begint de (Engelstalige) videochat met senior game designer Aaron Conners over De Sims 3 Showtime.

We hopen dat jullie er ook bij kunnen zijn. Mocht je er niet bij kunnen zijn dan is dat geen probleem; van deze video chats maken we altijd een verslagje dus je hoeft niks te missen.

Op de onderstaande link kun je de video chat volgen en uiteraard ook mee chatten!

| The Sims 3 Showtime Expansion Pack Preview Event |

[UPDATE] EA Benelux heeft een rekenfout gemaakt: waarschijnlijk begint de chat nu om 19.00 uur. Dus niet om 16.00 uur zoals in de EA Benelux banner.

83 reacties

 1. Volgens mij is er een rekenfoutje gemaakt van de tijd van PST naar CET. 🙂
  Als het goed is, begint het om 17:00 uur hier. 😉

 2. nou, hij doet dus helemaal niks…
  en Taodidi, je moet wel rekening houden, met tijdverschil. 10:00 AM is 10 uur ’s ochtends maar met tijdverschil van 6 uur.
  10+6=16
  dus 16:00 uur, hij zou moeten beginnen… doet ie het al bij iemand???

 3. [UPDATE] EA Benelux heeft een rekenfout gemaakt: waarschijnlijk begint de chat nu om 18.00 uur of 19.00 uur. Dus niet om 16.00 uur zoals in de EA Benelux banner.

  Nou ik heb iets anders te doen. 😛

 4. ehm ik heb me email ingevuld voor herringering van de event en die zou je uur van tevoren krijgen, krijg ik dus email terug van:

  Your Event Reminder

  This is the email reminder you requested for the following event:

  Live Blog: The Sims 3 Showtime Chat
  Date: Thursday January 26, 2012
  Start Time: 10:00AM PST

  When you are ready to watch the event you can click here.

  Nou klik ik erop, doet ie alsnog niks xd maar zou dat dan betekenen dat het wel om 16u zou moeten begonnen zijn? 😐 ik wil niet wachten tot 18/19u xD

 5. Je kan het op wwww.livestream.com/electronicarts en dan bij de video’s morgen altijd nog even kijken! Al de chats kan je daar nog zien, stel dat je om 19:00 niet kan. Toch?

 6. ehhm, voor welk deel van amerika om 10 uur? in new york is het namelijk al 10 uur geweest terwijl in seattle nog maar 10 voor half 8 is…

 7. [B] Het klopt ook wel, want ik heb op ‘ 3 Hours’ van te voren gedaan en precies op 16:00 kreeg ik een mailtje. (3 uur voor 7uur) Dus het is een reken foutje wooooops[/B]

 8. dus het zal waarschijnlijk om 19.00 zijn dan, 10 voor de westkust van amerika. Sorry jongens, ea benelux had de verkeerde kant…

  1. ik ook ben zo verslaafd, ben sinds kort ook huizen aan het bouwen en filmpies enzo aan het maken hou me dus in de gaten..

 9. ik vind dit echt de domste ooit echt waar slaat toch nergens op, ze moeten gewoon de sims maken dat je weer je eigen winekltje kan hebben die sims was de besteee!!

  dit is zo nep man. domme googel trucjes blehh

  1. uhm hoe bedoel je deze is de domste?
   Jou naam op deze forum is de domste.
   Wie noemt zich nou Sinterklaas joh

   Sims Showtime is zo awesome realy cut!

   die d-jay en zang spullen echt geweldig kan echt niet wachten tot die komt.

   ik ga in maart naar amerika als het goed is ga ik hem dan kopen heb ik hem eerder 😀

 10. YAAAAAAAAAAAAAY

  Nieuwe California achtige buurt, fotohokje, biljarttafel, kinderen kunnen zingen, speciale optreden-outfits optie in CAS, meer mensen bij optredens (!)

  😀

 11. Heel even gekeken (Ik wil niet alles zien dat wil ik op mijn eigen scherm zien als ik hem heb 😉 ) Maar wat ik zag was heel mooi.
  Ik hoop dat er ook weer veel bugs in zitten anders is hij zijn geld niet waard he LOL

 12. Wat een geblunder met die begintijd zeg!Maar goed,ik kon op geen enkele tijd dus heb nu net even gekeken en ik ben om.Ik dacht dat het helemaal niks zou zijn maar ik vind die nieuwe wereld echt helemaal te gek en de nieuwe kleding en kapsels zijn ook leuk.Dat fotohokje is echt heel leuk en die stier natuurlijk hilarisch.Eigenlijk heb ik zoveel leuke dingen gezien dat de twijfel bij mij weg is.Alleen jammer van beloningssysteem in de simport.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *