Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

Magisch premium materiaal op De Sims 3 Store

Meer magie!
Een klein beetje magie is goed, maar iedereen weet dat MEER MAGIE NOG BETER IS! Heer Vladimirs Toverketel, de Zachte Na-Aap Voodoopop en de Glazen Bol voor Waarzeggers zullen je Sims steil achterover slaan. De krachten van deze voorwerpen zijn zo sterk dat je Sims sterretjes… en de toekomst zullen zien!
3 items voor 1850 Simpoints.

Deze set is in de aanbieding: na 9 februari 2012 zal de set 2200 Simpoints kosten, en zullen deze 3 objecten ook los te koop zijn in De Sims 3 Store.  Op de 2e screen zien jullie de kleding en kapsels die in de Meer Magie set zit .

3 gedachtes over “Magisch premium materiaal op De Sims 3 Store”

  1. redhead0966

    Mijn eerste reactie was: Belachelijke prijzen zeg, 3 items voor 18,50 euro en normaal dus 22,00 euro
    Vind het toch echt niet normaal meer wat voor prijzen ze vragen in de store.
    Maar de Items zijn wel mooi, maar ik koop ze pas als ze als set onder de 1000 punten komen dus dat word lang wachten. LoL

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>