De uitdaging van de maand – februari 2012

Nina organiseert elke maand een Uitdaging van de Maand voor onze forumleden. De opdrachten zullen erg verschillend zijn, van een huis bouwen, ingame screens maken, een Sim creëren en zo zijn er wel meer ideeën voor maandelijkse uitdagingen. Dus er is voor iedereen altijd wel wat leuks bij!

Vorige week is De Sims 3 Slaap-en Badkameraccessoires uitgekomen. Zoals we meestal doen rond de releasedatum van een nieuw pakket, heeft deze uitdaging daarmee te maken. Maar ook zonder dit accessoirespakket kun je goed meedoen!

Het is deze maand de bedoeling om een mooie slaapkamer met een badkamer ensuite (die je dus alleen kan bereiken via de slaapkamer) te maken. Zorg ervoor dat beide kamers er luxe en gezellig uitzien, want het gaat erom in welke slaap-en badkamer onze Sims wel een paar nachtjes willen doorbrengen.

Je kunt je inschrijven en de foto’s (max. 6) inleveren tot zondag 26 februari 2012, 18:00 uur.

| Uitdaging van de maand februari 2012 |

De winnaars van eerdere Uitdagingen van de Maand vind je in dit topic op ons forum.