De Sims 3 Showtime: reserveer tool van EA Benelux

Vandaag precies over 5 weken ligt De Sims 3 Showtime in de winkels en EA Benelux heeft een tool online gezet waarmee je jouw versie van De Sims 3 Showtime kunt reserveren bij een winkel bij jou in de buurt.

Of je een van de versies van De Sims 3 Showtime kunt ophalen of thuis bezorgen ligt helemaal aan de winkel dus je moet zelf maar even goed kijken waar je De Sims 3 Showtime reserveert.

In ieder geval kun je dus kiezen uit 3 versies:

 • De Sims 3: Showtime
  Volg het succesverhaal van je Sims en hun reis naar de top, met de Sims 3: Showtime.
 • De Sims 3: Showtime Limited Edition*
  De Limited Edition is alleen verkrijgbaar op Origin en bevat exclusieve in-game items.
 • De Sims 3: Showtime Katy Perry Collectors Edition
  Klim naar de top met unieke in-game Katy Perry-items en daarbovenop een echte, exclusieve poster.

En we hebben nu ook de officiële release datum: 8 maart 2012. Tot nu toe wilde EA Benelux alleen communiceren dat De Sims 3 Showtime er in maart kwam maar 8 maart 2012 staat nu op de reserveer tool pagina.

| Reserveer De Sims 3: Showtime tool |

* Opvallend is dat de De Sims 3: Showtime Limited Edition  alleen op de Origin site te koop is (digitale versie), dus niet in de winkels.

En er is nog een andere versie straks te koop: De Sims 3 (basisspel) en De Sims 3 Showtime samen, deze versie is nu ook te reserveren in verschillende winkels.

9 reacties

 1. De LE van Showtime is alleen op Origin te koop, ook in België. Dit is een foutje in de reserveer tool en zal vandaag aangepast worden ;).
  Verder staat er bij platform alleen PC maar zoals altijd is het spel natuurlijk voor PC en Mac op 1 disc.

  Jordy
  – EA Nederland

 2. ja dan kom je uit bij de gewoone showtime ik ben voor de kate perry gegaan dan weet ik zeker dat ik ook het podium krijg net zo als bij le op origin dus

  1. Ik heb showtime katy perry editie greserveert een week geleden, alleen wordt hij dan thuisgebracht?
   Want ik heb hem op origin gereserveert, en vandaag komt hij uit. Is het dan een online versie of krijg ik het spel thuis?

 3. Als ik dan toch moet kiezen, ga ik voor de Kate Perry versie.
  Jammer dat de LE alleen via Origin te downloaden is, ik wil er namelijk één met een doosje 😀

 4. Bij de gamemania kan je geen eens een winkel selecteren waardeloos! Ik heb de katy perry collector’s editie al besteld via de site van gamemania 😛 😀

 5. Ik twijfel nog, vind de katy perry edition een beetje aan de dure kant plus dat ik de cover schreeuwerig vind en daardoor uit de toon valt bij de rest van de uitbreidingen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *