Nieuwe sets op De Sims 3 Store

Afrikaanse Inspiratie Collectie
De vrolijke kleuren, traditionele stoffen en populaire kapsels uit onze Afrikaanse Inspiratie Collectie zal je Sims zeker inspireren tot een leven vol avontuur!
19 items voor 1400 Simpoints.

Avontuurlijk leven!
Het is een bewezen feit dat het avontuur zelf de grootst mogelijke beloning is. Dankzij de VU Stenen Muur, Safari Woonkamerdecoraties en de Afrikaanse Inspiratie kleding- en kapselcollecties kunnen je Sims binnenkort ook genieten van een leven vol avontuur!
32 items voor 2000 Simpoints.

Safari Woonkamerset
Met de decoratieve Safari Woonkamercollectie kun jij je “waargebeurde” avonturenverhalen vol actie, gevaar en wilde beesten nu minstens 43% meer geloofwaardig maken. Want wie een sterk verhaal vertelt in de nabijheid van onze unieke safarimeubels en/of decoraties, zal eerder geloofd worden! Neem het maar van ons aan: met de Safari Woonkamercollectie haal je een hoop bewijsmateriaal in huis om al die ongeloofwaardige verhalen kracht bij te zetten.
12 items voor 650 Simpoints.

De januari 2012-combinatie
Compilatie set.
53 items voor 3500 Simpoints.

10 reacties

  1. ik vind het aleen jammer van simsstor geen ideal heb je moet gelijk maar master kaart hebben of een wallie kaart koppen ik vind damelijk Safari Woonkamerset damelijk er leuk voor de voor jaar

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *