Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Overige

De Sims 12 jaar: wat betekent De Sims voor jou?

Op 4 februari – en dat is vandaag – vieren De Sims alweer hun 12e verjaardag en wij zijn benieuwd wat De Sims voor jou betekent.

Hoe lang speel jij De Sims eigenlijk al? Is het gewoon een game of misschien wel meer dan dat? Misschien heb je wel zoveel huizen gebouwd dat je architect wil worden? Misschien heb je wel via de vele De Sims communities je beste vriend of vriendin ontmoet?

Of ga je een mode opleiding doen omdat je de kleding in De Sims helemaal niks vind en later bij EA de kleding voor De Sims wil maken? Of ben je nu verhalen aan het schrijven omdat je dagboeken maken met De Sims zo leuk vond? Of speel je zoveel De Sims dat je nog nauwelijks buiten komt?

Alles wat je kwijt wil over wat De Sims voor jou betekend kun je in dit topic op ons forum zetten:

| Sims Nieuws forum: 12 jaar De Sims: wat betekent De Sims voor jou? |