SN mini review: Meer Magie set van De Sims 3 Store

Vanaf vandaag zul je hier op Sims Nieuws mini reviews vinden van het premium materiaal van De Sims 3 Store dat Nina van EA Benelux krijgt. De eerste mini review is wat later dan gepland maar gaat over de ‘Meer Magie!’ set.

Meer Magie set van De Sims 3 Store

Algemeen

In de set ‘Meer Magie!’ die je in De Sims 3 Store kan downloaden, zitten 12 items: 6 kapsels, 2 kledingstukken, een stoel en 3 magische voorwerpen. Het ziet er als een leuk geheel uit, al vind ik de kapsels wel wat tegenvallen.

Heer Vladimirs Toverketel

Met deze speciale ketel kan je objecten zoals stenen, vissen en voedsel toveren. Per keer kan je 3 objecten toveren, deze moet je eerst naar je inventaris slepen voordat je weer kan gaan toveren. Ik vind de ketel erg handig als je snel wat leuke edelstenen wil hebben.
Na een paar keer toveren zal je Sim wel heel moe zijn, dit kost namelijk veel energie.

Zachte Na-aap Voodoopop

Mijn favoriete object uit deze set! Voordat je hem kan gaan gebruiken, moet je de voodoopop verbinden met een Sim die in de buurt is. Daarna kan je verschillende acties uitvoeren, waaronder spelden in de voodoopop steken (zodat de Sim ook steken krijgt), water over de pop gooien (zodat de Sim moet plassen) en vlamschoenen (zodat het erg warm wordt onder de voeten van de Sim). De meeste acties hebben geen (nare) gevolgen voor de verbonden Sim.

Glazen Bol voor Waarzeggers

Deze waarzeggerstafel moet je gebruiken met de ‘Ware Stoel voor Waarzeggers’. Een Sim, de waarzegger, neemt plaats achter de glazen bol en zal daar een spreuk in zien. Sims kunnen ook voor elkaar in de glazen bol kijken. Een aantal spreuken die je Sims kunnen krijgen zijn:
– Je Sim moet harder werken aan zijn droomcarrière
– Je Sim zal geluk in de toekomst zien
– Je Sim moet niet teveel Simdollars uitgeven

Conclusie

Een goede set met 3 leuke premium objecten. Ik denk niet dat ik ze heel vaak ga gebruiken, waarzeggers en voodoopoppen zijn niet echt mijn ding. Toch denk ik dat je deze objecten goed kan gebruiken in een dagboek of machinima.

Wil je meer mini review lezen kijk dan even in ons SN Mini Reviews van De Sims 3 Store premium materiaal forum topic.

11 reacties

    1. Als er weer nieuwe premium materiaal komt komt er weer een nieuwe mini review. We krijgen oud premium materiaal niet meer: alleen nieuwe spullen en dat zal 1 keer per maand zijn. 😉

  1. Eigenlijk zouden ze bij Sets — Compilaties op de sims 3 store, een ding aanmaken waar alle maandelijkse spullen collecties bij elkaar staan

    1. Vind ik ook, ze zouden hier van gewoon een hele uitbreiding van moeten maken, dit is al bijna een uitbreiding namelijk O:

  2. kan iemand me helpen met een cheat dat je niet speel bare sim in een huis kan plaatsen die ze niet kunnen betalen.
    ik wist die cheat eerst wel maar ben het vergeten

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *