Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Showtime

De Sims 3 Showtime: preview en nieuwe screens

De Engelstalige IGN heeft een korte preview online gezet van De Sims 3 Showtime en er zitten ook wat nieuwe screens bij. Helaas staat er in deze preview niks wat we al niet wisten en de screens komen me ook bekend voor: misschien uit de nieuwe trailer?

In many ways Showtime doesn’t alter the core gameplay, instead focusing on offering an entire new world and more reasons to keep on playing your second life. And for many sims players, especially those who use it to lead lives they otherwise would never get to, that’s probably more than enough.

| IGN: The Sims 3: Showtime – Living the Dream |

Een gedachte over “De Sims 3 Showtime: preview en nieuwe screens”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>