Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

De Sims hebben nu ook hun eigen officiële Nederlandstalige Facebook

Met gepaste trots kondigen we aan dat De Sims vanaf vandaag een officiële Facebook page heeft voor alle Nederlandse en Belgische fans. Op deze Facebook pagina zullen we nieuwtjes, info, wedstrijden en natuurlijk nog veel meer gaan plaatsen.

EA Benelux

Klik op de banner om naar deze Facebook pagina te gaan en natuurlijk lid te worden!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>