Win een Sims 3 Play with Life T-shirt op De Sims Facebook

Om te vieren dat we vandaag onze officiële Facebook pagina hebben gelanceerd, hebben we voor al onze fans een leuke actie. Meedoen is simpel; ‘Like’ ons, ‘like’ deze status update (reageren mag natuurlijk ook) en deel hem met je vrienden.
Maandag maken we bekend welke 10 fans er een tof De Sims t-shirt krijgen opgestuurd!

| De Sims Facebook |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Overige Getagged

4 reacties

  1. De prijswinnaars van onze De Sims T-shirts zijn bekend. Alle winnaars zijn persoonlijk op de hoogte gebracht via een privé bericht (kijk ook in je “overige” map mocht hij daarin beland zijn). Alle prijswinnaars gefeliciteerd met de prijs!

    Iemand wat gewonnen?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *