SN Review: De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires

Het vijfde Accessoirespakket voor De Sims 3 ligt nu al een tijdje in de winkel, de meningen zijn erg verdeeld over dit spel en daarom besloot Sims Nieuws er een uitgebreide review over te schrijven, die nu te lezen is.

Ook dit keer is het team meer tijd gestoken in de kleding en kapsels voor vrouwen, wat ik persoonlijk wat jammer vind. Wat wel het leuke van de outfits in het spel is, is dat je ze kan aanpassen naar jouw smaak. Met een ander patroon erop is het meteen een totaal ander soort kledingstuk, door deze mogelijkheid heb je in feite nóg meer kleding.

| SN Review: De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

1 reactie

  1. Nou dat is wel een heel enthousiast verslag, ik vind het een aardig pakket .Maar voor de €12.99 vind ik het nog duur betaald.Er zitten mooie spullen in, maar het is niet echt veel .

Reacties zijn gesloten.