Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

De Sims 3 Schattenjacht nu ook op officiële Nederlandse site

Tijden geleden hebben we op onze site al een bericht gemaakt over een Treasure Hunt die georganiseerd wordt op de Amerikaanse De Sims 3 site.

Op de Nederlandse De Sims 3 site is deze er nu ook: De Sims 3 Schattenjacht. Je moet een aantal opdrachten doen, bijvoorbeeld een voorwerp cadeau doen, SimPoints kopen, etc etc en zo kun je exclusieve voorwerpen winnen.

Let wel op dat je de opdrachten op tijd doet, de eerste opdracht (een voorwerp uit De Sims 3 Store cadeau doen) moet je tussen nu en 21 februari 2012 gedaan hebben.

Voltooi onderstaande doelstellingen om een prijs te winnen!

Voltooi de opdrachten voordat de promotie afloopt om een exclusieve prijs te winnen. Meld je na afloop van de promotie aan op de pagina ‘Mijn schattenjacht’ om te zien of je gewonnen hebt.

| De Sims 3 site: De Sims 3 Schattenjacht |

Met dank aan Caitlin voor de tip!

16 gedachtes over “De Sims 3 Schattenjacht nu ook op officiële Nederlandse site”

 1. Big Mama

  Wat zal ik hier nou eens van zeggen. Ik heb zo’n hekel aan door hoepels springen!(ben daar ook niet lenig genoeg voor).Volgens mij heeft EA echt een hekel aan ons superfans. Er zal geen enkele set in de aanbieding zijn die ik leuk vind die ik al niet heb en je moet eigenlijk eerst een hoop geld uitgeven voordat je wat “wint”. De laatste tijd zijn er redelijk wat ontwikkelingen waar ik helemaal niet blij van word.

 2. Nefje

  Ik zat er vanochtend ook al naar te kijken, maar zodra ik inlog (op de Nederlandse site) geeft ie aan dat er geen schattenjacht loopt. Heeft iedereen dit? Anders lijkt het weer alsof dit alleen voor Amerika is. Het is dan wel weer vreemd dat alles vertaald is.

  1. hiki

   Bj mij werkt het gewoon, ook als ik ingelogd ben. Maar misschien is het nog niet helemaal goed ingesteld en loopt het niet echt goed? De teksten zitten ook nog boordevol fouten. We moeten het nog maar even afwachten dan tot er een officiële mededeling komt? 😕

   Screen van mijn vooruitgang:

 3. Nefje

  Wel vreemd, ik lees nu net op SimsVIP ook dat sommige (Europese) mensen een foutmelding krijgen, maar wel de schattenjacht kunnen voltooien.

  Ik laat het in ieder geval zitten. Ik vind de periode wat te kort en het is jammer dat dingen uit het verleden niet meetellen. Het idee is wel leuk, alleen de ‘opdrachten’ zijn wat minder.

 4. jelle

  ik vind het allemaal niet zo leuk, dat schattenjacht. je moet een store-voorwerp cadeau geven en dan krijg je een esclusief voorwerp.
  dat hoefik niet hoor, het kost je alleen maar geld.
  maar het idee is wel leuk van EA voor mensen die dit leuk vinden

 5. Mikese

  OMG. EA draaft totaal door met die geldjacht van ze. Alsof ze nog niet genoeg hebben. Maak dan alsjeblieft de uitbreidingspakketten een tientje duurder (hoe erg ik dat ook zou vinden), maar hou op met extra dure Limited Editions, prutpakketjes van 20,- en honderden exclusieve voorwerpen waar je duizenden euro’s voor neer moet tellen als je alles wilt hebben..

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>