De Sims 3 Schattenjacht nu ook op officiële Nederlandse site

Tijden geleden hebben we op onze site al een bericht gemaakt over een Treasure Hunt die georganiseerd wordt op de Amerikaanse De Sims 3 site.

Op de Nederlandse De Sims 3 site is deze er nu ook: De Sims 3 Schattenjacht. Je moet een aantal opdrachten doen, bijvoorbeeld een voorwerp cadeau doen, SimPoints kopen, etc etc en zo kun je exclusieve voorwerpen winnen.

Let wel op dat je de opdrachten op tijd doet, de eerste opdracht (een voorwerp uit De Sims 3 Store cadeau doen) moet je tussen nu en 21 februari 2012 gedaan hebben.

Voltooi onderstaande doelstellingen om een prijs te winnen!

Voltooi de opdrachten voordat de promotie afloopt om een exclusieve prijs te winnen. Meld je na afloop van de promotie aan op de pagina ‘Mijn schattenjacht’ om te zien of je gewonnen hebt.

| De Sims 3 site: De Sims 3 Schattenjacht |

Met dank aan Caitlin voor de tip!

16 reacties

 1. Wat zal ik hier nou eens van zeggen. Ik heb zo’n hekel aan door hoepels springen!(ben daar ook niet lenig genoeg voor).Volgens mij heeft EA echt een hekel aan ons superfans. Er zal geen enkele set in de aanbieding zijn die ik leuk vind die ik al niet heb en je moet eigenlijk eerst een hoop geld uitgeven voordat je wat “wint”. De laatste tijd zijn er redelijk wat ontwikkelingen waar ik helemaal niet blij van word.

   1. Hij werkt nu ook bij mij, had sinds gister avond alleen op die pagina een error met oops erop dat de bestaan de pagina niet bestond.
    Maar nu kan ik er wel komen, raar.
    Maar beter laat dan nooit.

 2. Ik zat er vanochtend ook al naar te kijken, maar zodra ik inlog (op de Nederlandse site) geeft ie aan dat er geen schattenjacht loopt. Heeft iedereen dit? Anders lijkt het weer alsof dit alleen voor Amerika is. Het is dan wel weer vreemd dat alles vertaald is.

  1. Bj mij werkt het gewoon, ook als ik ingelogd ben. Maar misschien is het nog niet helemaal goed ingesteld en loopt het niet echt goed? De teksten zitten ook nog boordevol fouten. We moeten het nog maar even afwachten dan tot er een officiële mededeling komt? 😕

   Screen van mijn vooruitgang:

 3. Wel vreemd, ik lees nu net op SimsVIP ook dat sommige (Europese) mensen een foutmelding krijgen, maar wel de schattenjacht kunnen voltooien.

  Ik laat het in ieder geval zitten. Ik vind de periode wat te kort en het is jammer dat dingen uit het verleden niet meetellen. Het idee is wel leuk, alleen de ‘opdrachten’ zijn wat minder.

  1. Ik heb EA Benelux even gevraagd of het allemaal wel werkt of dat we misschien te vroeg met melden zijn. Misschien moeten er nog bugs weggewerkt worden?

 4. ik vind het allemaal niet zo leuk, dat schattenjacht. je moet een store-voorwerp cadeau geven en dan krijg je een esclusief voorwerp.
  dat hoefik niet hoor, het kost je alleen maar geld.
  maar het idee is wel leuk van EA voor mensen die dit leuk vinden

 5. Ik vind het ontzettend vervelend dat je geld uit moet geven hiervoor en dat EA niet iets kan verzinnen waarmee je als bezoeker meer krijgt dan dat je doet.

  1. De voorwerpen hebben niet eens Premium modes, en deze voorwerpen konden zo door Custom Content makers worden naar gemaakt, dus ik vind het maar niks hoor

 6. OMG. EA draaft totaal door met die geldjacht van ze. Alsof ze nog niet genoeg hebben. Maak dan alsjeblieft de uitbreidingspakketten een tientje duurder (hoe erg ik dat ook zou vinden), maar hou op met extra dure Limited Editions, prutpakketjes van 20,- en honderden exclusieve voorwerpen waar je duizenden euro’s voor neer moet tellen als je alles wilt hebben..

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *