Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Overige

De Sims 3 boycot start vandaag

Vandaag begint een boycot van De Sims 3 georganiseerd door een aantal fans op Facebook, zie ook dit bericht op onze site. De boycot wordt georganiseerd uit onvrede met de koers die EA voor De Sims 3 gekozen heeft. Deelnemers zullen tijdens de boycot De Sims 3 niet spelen en ook de officiële De Sims 3 sites niet bezoeken.

De boycot zou eerst 1 dag duren maar duurt nu tot en met 25 maart 2012.

| Facebook: Boycott The Sims 3 Day |

26 gedachtes over “De Sims 3 boycot start vandaag”

 1. Patricia

  Ik vind dit ronduit belachelijk. Tuurlijk mag je een mening hebben maar er zijn mensen die zeggen: ze luisteren niet naar ONS.. want IK wil Sims 3 university en dat geven ze MIJ niet.

  Hallo, waar draait die boycot nou om? Het ging toch om de prijzen e.d. in ipv ik wil maar ik krijg het niet? Als 1 speler university wilt moet diegene lekker weer De Sims 2 gaan spelen.

  Het is niet alsof we gedwongen worden om met De Sims mee te gaan, daar KIES je voor. Dus als hun het niet eens zijn met alles van De Sims 3 stop dan lekker met spelen en laat het team z’n werk doen. Zulke mensen hebben ook nog de keuze om De Sims 1 of De Sims 2 te spelen waar alles nog in zit van wat hun wel leuk vonden.

  Daar hoef je geen onnodige en negatief overladen boycot voor te houden. Wat maakt EA het nou uit als er 1.000 mensen of meer niet spelen? Er zijn er namelijk nog veel meer die wel spelen!

  1. simmertje1981

   Helemaal mee eens. Ze kiezen er zelf voor. Bovendien, ze hoeven na de eerste uitbreiding die ze tegen vonden vallen niet de andere paketten te kopen. ook de store items zouden ze gewoon links kunnen laten liggen. Bovendien ik vond en vind nog steeds de sims 3 een erg leuk en goed spel. te meer omdat je die laadschermen niet hebt, alleen even om het spel te laden enals ze gaan reizen, maar verder kan je gewoon vlot naar een kavel komen. Wat bij de sims 2 weer niet kon. Dus de sims 2 had zo wel voor als nadelen. het voordeel waren de seizoenen het nadeel die laadschermen als je sim naar een andere lokatie gingen dan huneigen huis.

   En ik vind juist dat ze bij sims 3 andere paketten doen dan in de sims 2 alleen maar goed. Ok, ik wil graag seizoenen, maar ben niet de enige. en zo als patricia zecht, ze gaan echt niet speciaal voor een enkeling die studentenleven wil dat ontwikkelen. Seizoenen wil iedereen, maar die komt heus wel. gewoon gedult hebben. Want gedult is een schone zaak. En het boycotten is echt gewoon een zinloze en onzinnige actie. Daar liggen de mensen van EA echt niet wakker van hoor, van die aantal die tot 25 maart het spel niet spelen of naar de site gaan.

  2. Mikese

   Daar ben ik het mee eens, maar het punt is ook dat EA geen goede uitbreidingspakketten meer maakt. Showtime en Na Middernacht lijken erg veel op elkaar en als ze dat in 1 hadden gedaan hadden ze een goed pakket gehad. De FANS vragen om seizoenen en schreeuwen honderden dingen, maar EA gaat voor heel wat anders. Maar ik vind inderdaad wel dat dat hun eigen keuze is en wat jij zegt klopt natuurlijk helemaal. Dus ik zeg: Lekker boycotten als je wilt, maar er verandert toch niks.

 2. britje

  Het is ook een beetje naïef, het kan ze geen hol schelen of je sims 3 wel of niet speelt (daar hebben ze toch geen controle op), zolang je de games maar KOOPT. Enige plek waar het EA écht pijn doet is in de portemonnee, en die blijft toch wel goed gevuld.

  Want ondanks alle klachten hebben de meesten onder ons Showtime toch al ge-preordered, laat staan Lunar Lakes of andere Store items en EP’s gekocht. De prijzen zullen toch niet minder worden, want ze weten dat we het geld toch wel voor over hebben.

  Dus mensen, de enige die je ermee hebt om niet te spelen ben jij zelf, ga gewoon lekker gamen als je daar zin in hebt, EA ligt er niet wakker van en ze eten er ook geen boterham minder om 🙂

 3. simmertje1981

  Aanvullig op de reactie van patricia, ook brittje heeft gelijk. Dat ik showtime nog niet gepre- orderd heb, is niet omdat ik de sims 3 boycot, welnee, ik moet gewooonmeer op mijn geld kletten zinds ik nu een eigen huis heb en meer vaste lasten enzo heb. En nu nog watmeer betaal voor mijn energie rekening, omdat mijn lagere verbruik nog niet is meegenomen in de afrekeking. Maar dat is ook maar een kwartaal, dus ik ga showtime dus echt wel kopen, misschien wel als mijn salaris binnen is, reken maar van yes. Bovendien ga ik morgen weer heelijk simsen. En ook de officieele site bezoeken gewoon.

  Kort om, geen boycot voor mij.

 4. tom12

  ea trek zich weinig aan van e mails die mensen verstuuren van wegen boycott ea intreseert het geen bal die heben zoievan daar heb weer paar gekken die graag boycott dus ik zou zegen stop met die onzin ga leker sims spelen

 5. beauvb

  ik ga ook nie boycotten ofzo weet de meervoud er niet van.
  maar ik zou wel graag sims 3 university, Seizoenen, op reis dat je dan gewoon in een hotel zit en leker naar het strand kan gaan en in de zee kan zwemmen.

 6. Iris

  Ikzelf doe ook mee. Ben het met jullie eens dat het EA waarschijnlijk niet kan schelen maar wil toch iets doen.
  De rede dat ik niet tevreden ben is dat ik het gevoel heb dat EA ons ”verwaarloost”.

  Ze hoeven niet per se uitbreidingrn te maken die ik wil, maar Showtime na Nachtleven vind ik wel erg dom. Ook vind ik de kwaliteit van de uitbreidingen niet zo goed. Alles zit vol bugs, sommige zijn heel groot, en EA doet daar niks mee. Het internet en hun forum stond ooit massaal vol met klachten (over de bug dat het humeur van je Sims altijd slecht was) maar EA liet niks van zich horen!
  Om over de prijzen van de store nog maar te zwijgen..

  Veel mensen zeggen ”Dan koop je de spellen toch gewoon niet meer..”, maar dat vind ik geen optie. Ik ben al vanaf het allereerste begin fan van de sims en hou van het spel, maar wil niet zo behandeld en opgelicht worden door EA.

 7. Iris

  Bedoelde trouwens Na Middernacht ipv Nachtleven natuurlijk!
  Wat ik trouwens tegenwoordig ook zo raar vind is dat met die Collector’s Editions. Extra dingen (die naar mijn mening toch echt in de gewone veesie horen) voor dezelfde prijs. Huhh??

 8. Dyon

  Ja ik ben het wel mee eens dat als je een andere uitbreidingspakket wil van de sims 1/2 en die komt niet in de sims 3 dat is wel raar om daarover een boycot te houden.
  ik dacht dat de boycot draaide om dat er te weinig inhoud zit en ja dat zit er soms gewoon uitbreidingen moeten groter en accessoir pakketten moeten groter of helemaal niet.
  en als dat niet kan dan moet de prijs wel omlaag en ik denk dat showtime duurder word dan de eerdere uitbreidingspakketten want alleen (denk ik) omdat er een nieuw onderdeel in zit dus daar kan je meer geld om vragen.
  want ja ik boycot ook wel ik speel de sims 2 weer en dat is soms leuker ook nog en als ik zou boycotten tot 25 maart dan boycot ik voor de inhoud DIE MOET GROTER! maar als showtime uit komt ga ik hem wel spelen 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>