19 reacties

  1. Vind dit echt een hele mooie style.Ik denk dat alleen al de content van Showtime de moeite waard zal zijn om deze uitbreiding aan te schaffen.

  2. WAUWIIEE i really like iitt…

    echt een supermooie style dat komt in een nieuw huis voor mijn simmies (:

    Ik ben echt heel erg benieuwd naar de nieuwe buurt maar aan alle screenshots te zien word het echt een supermooie stad ik koop hem zeker.

  3. Mooi zeg! Ik twijfel nog steeds of ik nog een van de uitbreidingen (levensweg of na middernacht) in de aanbieding zal kopen of maar gewoon wachten op showtime en daar lekker mee aan de slag zal gaan. Ik heb het niet zo op vampiers eigenlijk en een beetje luxe spreekt me meer aan 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *