Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Showtime

De Sims Facebook: heb jij vragen over De Sims 3 Showtime?

Vanavond zullen de mensen achter de officiële De Sims Facebook pagina een live chat hebben met The Sims Studio in Amerika over De Sims 3 Showtime. Dus als je nog vragen hebt ga dan snel naar de officiële De Sims Facebook!

Morgen (21 Februari) zullen wij een live chat hebben met de producers van De Sims 3: Showtime. Wat zou jij graag willen weten over deze uitbreiding? Stel je vraag als reactie op deze status en wie weet stellen wij jouw vraag morgen!

| De Sims Facebook |

PS: dit is dus een andere chat dan de video chat die er aanstaande donderdagavond is over De Sims 3 Showtime.

9 gedachtes over “De Sims Facebook: heb jij vragen over De Sims 3 Showtime?”

  1. Redhead0966

    Ik heb een vraag maar geen facebook dus als jullie het kunnen vragen(als jullie het antwoord ook nog niet weten):
    Als je je sim laat optreden bij een vriend, komt jouw sim nou ook echt bij die persoon op de comp of is het gewoon ergens in een soort server? Mijn engels is niet zo best en wat ik in een intervieuw had begrepen was dat jouw vriend alleen hoeft te accepteren maar de comp vd vriend hoeft bv niet aan te blijven, dus waar verblijft jouw sim dan?
    Hoop dat mn vraag duidelijk is.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>