De Sims 3 Showtime forum avatars

De release van De Sims 3 Showtime komt steeds dichterbij en de spanning & opwinding is goed voelbaar. AnsjJ2 heeft 8 leuke De Sims 3 Showtime avatars gemaakt voor onze forumleden.

Je kunt deze forum avatars vinden bij je gebruikerspaneel > profiel > wijzig avatar > lokale galerij / Galerij weergeven.

16 reacties

  1. Ik heb een leuke gekozen, lijkt op mij toen ik jong en mooi was. LOL
    Snap alleen nog steeds niet hoe je de avantar ook bij deze reacties krijgt.

  2. Hoe kan je zo iets ongelovelijks verzinnen als de sims!
    het begon als iets heel simpels. en moet je nu is zien. ik ben niet van me laptop wegteslaan. IKHOUVANDIKSPEL en ben benieuwd naar Showtime! als je binnehuis agitect wilt worden moet je dit spel kopen want je kan goed oefenen. Ik vind het alleen jammer dat je geen seizoenen meer hebt dus geen regen sneeuw enzo en dat de sims daarop aanpast. echt zooo jammer dat je dat niet meeer hebt in de sims 3. en ook als je op vakantie bent dat je niet mer bruin kunt worden. hoop dat dit een tip is. xx

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *