Drie nieuwe SN Gidsen voor De Sims 3 Levensweg

Misschien is het sommige van jullie al opgevallen maar voor iedereen die het nog niet weet: We zijn druk bezig met het updaten van onze gidsen! Op dit moment zijn alle gidsen tot en met De Sims 3 Levensweg af. FranSor is hard aan de slag om er ook voor te zorgen dat de gidsen over De Sims 3 Beestenbende voor De Sims 3 Showtime online staan.

De drie nieuwe gidsen van De Sims 3 Levensweg gaan over naschoolse activiteiten, tienerstreken en het denkbeeldige vriendje. Kijk snel in onze gidsen lijst om alle gidsen te zien. Vragen of opmerkingen over een gids? Volg dan de link onderin de gids om zo naar het topic van de gids te gaan.

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

6 reacties

 1. Ik ben erg blij met de gidsen alleen ik liep er 2 na en daar blijken de foto’s of informatie weg te zijn, ik denk niet dat dit de bedoeling is dus kijk ze nog ff na.
  De 2 gidsen waar ik geen foto’s zag zijn:
  De gids voor brouwsels en de gids voor alle boeken op 1 rij.

 2. hoi ik kom lekker klagen

  1 bij de gids van mummie doet ie het niet geen foto’s
  2 bij bovenschoolse activiteiten staat Wanneer je je kind hebt opgegeven voor scouting zal hij de vaardigheden tuinieren en (WISSEN) verbeteren. nieuwe skil sims team maar veder prima gidsen

  gesponsord door google crome spelling controle

  1. Goed gezien! Sommige foto’s doen het inderdaad niet meer omdat ze bij een oud teamlid in de photobucket zaten.
   Wat betreft wissen/vissen, typfoutje. Oops! Heb het of het forum al aangepast, maar helaas kan ik dat niet op de site. Bedankt voor je scherpe ogen!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *