Reviews van Lunar Lakes voor De Sims 3

Er zijn 2 reviews online gekomen van de nieuwe buurt voor De Sims 3: Lunar Lakes. Onze eigen review komt binnenkort online.

Het is niet zo dat ik groene werelden niet mooi vind, maar het is wel een keertje verfrissend om een totaal anders ogende wereld te hebben. Op de een of andere manier verwachtte ik wel aliens in deze wereld. Maar die ben ik niet tegengekomen? Natuurlijk kunnen we altijd zelf nog alienachtige Sims maken. De omgeving is geweldig. Ik vind de kleurrijke bomen ook zo mooi. Het deed me direct denken aan Spore! Het spaceachtige, sci-fi thema in de wereld vind ik ook cool. Maar ik was een klein beetje teleurgesteld toen ik zag dat zo’n beetje alle carrieregebouwen (de rabbitholes) er hetzelfde uitzien. Aangezien ze er allemaal hetzelfde uitzien, is het ook moeilijk om ze uit elkaar te houden. Zoals altijd ben ik eerlijk in mijn reviews en dit was gewoon iets dat ik minder vond. Het was al beter geweest als er iets van een logo per gebouw op had gezeten. Hoe dan ook ben ik erg tevreden met deze wereld. Ik kan niet wachten tot ik er zelf mee kan gaan spelen en mijn eigen Sims erin zal plaatsen, en wellicht ook wat alienfamilies haha.

| SimsNetWerk: Lunar Lakes review |

Lunar Lakes is de beste uit zijn soort. De wereld heeft een uniek thema en biedt een levendige ervaring. Beleef Lunar Lakes in bijpassende kleren en thematische voorwerpen. De Welvaartsboom maakt het aanschaffen van deze wereld extra interessant, aangezien dit voorwerp tot het premiummateriaal gerekend kan worden. Er is veel recreatieruimte voor Sims en de herinneringen aan de verschillende buurten zijn identiek aan elkaar. Tal van verhaallijnen maken het spelen in Lunar Lakes de moeite waard. Niet iedereen zal deze wereld kunnen waarderen. Als je het leuk vindt je in een vreemd gebied te bevinden, is Lunar Lakes iets voor jou.

| Simview: Review · De Sims 3 Lunar Lakes |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *