De Sims 3 Showtime: Heb jij nog vrienden nodig voor Simport?

We hadden op ons forum altijd al een post waarin onze forumleden een link kwijt konden naar hun Mijn Pagina op de officiële De Sims 3 website. Maar in dat topic wordt al een poosje niet meer echt gepost.

Maar nu met de aankomende release van De Sims 3 Showtime is het wel makkelijk als je lekker veel vrienden hebt op je Mijn Pagina. Als je tenminste gebruik wil gaan maken van een van de vele nieuwe online mogelijkheden die eraan komen, niet iedereen wil dat natuurlijk.

De Sims 3 Showtime zal een online mogelijkheid krijgen, je kan namelijk je Sims op tournee sturen in een spel van één van je vrienden! Dit gebeurt allemaal via je ‘mijn pagina’ van de officiële website. Maar om je Sims op tournee te sturen heb je wel vrienden nodig!

Kan jij er nog wel een paar gebruiken of heb je, net als ik, nog helemaal geen vrienden toegevoegd? Laat dan de link naar jouw pagina hier achter zodat mensen jou uit kunnen nodig voor een vriendschap. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, maar ook meer stickers en beloningen!

| Sims Nieuws Forum: Heb jij nog vrienden nodig voor Simport? |