Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Officiële De Sims 3 site vanavond niet bereikbaar

Vanavond zal de officiële De Sims 3 site vanaf 17:00 uur niet bereikbaar zijn. De site is dan offline voor onderhoud wat een aantal uur zal duren. Tijdens het onderhoud zal de volledige site onbereikbaar zijn (dus ook de exchange, de fora, de Sims Store en je MyPage).

Waarschijnlijk heeft dit onderhoud te maken met een update voor De Sims 3 Showtime.

27 gedachtes over “Officiële De Sims 3 site vanavond niet bereikbaar”

  1. Nefje

    Dit heeft niets te maken met Showtime. “Mijn Pagina” wordt aangepast en alvast voorbereid voor de komende patch met nieuwe sociale onderdelen. Ze zeiden dat deze patch begin maart zal verschijnen, maar andere mensen vermoeden weer dat het al morgen wordt. Hoe dan ook, de patch voegt o.a. een prestatiesysteem toe. Als je bepaalde doelen in het spel behaalt, dan kan je daarmee badges verdienen en dat wordt vervolgens op jouw Simspagina bijgehouden. Er worden ook een aantal prestaties voor Showtime toegevoegd, maar het is dus zeker niet primair voor deze uitbreiding. Ook met alleen het basisspel kan je een aantal badges behalen.

  2. inge

    en ik maar zoeken wat het probleem was en wou nog wa spulletjes downloaden nu ja nu weten we wat het probleem is 🙂 hopelijk is het zondag wel opgelost of vanavond nog morgen heb ik toch geen tijd om te spelen 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>