Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Mijn Pagina op officiële De Sims 3 site is veranderd

Welkom op je ‘Mijn pagina’

We nodigen je uit om kennis te maken met de onderdelen op je ‘Mijn pagina’ en het Prikbord. Je kunt ook meer informatie vinden onder de Veelgestelde vragen. Je kunt in contact blijven met je vrienden, hun updates op je prikbord bekijken of zelf berichten plaatsen. Ook kun je delen waar je Sims mee bezig zijn. Zorg dat je je games registreert, zodat je toegang krijgt tot de Uitwisseling en Forums.

Gisteravond is de officiële De Sims 3 site een paar uur offline geweest voor een update. Deze update zie je vooral op je eigen Mijn Pagina en dan met name in de nieuwe online features die we straks nodig hebben.

Ik heb nog geen tijd gehad verder te kijken en ik ben ook net wakker, dus wie weet is er wel veel meer veranderd? Wat vinden jullie ervan?

29 gedachtes over “Mijn Pagina op officiële De Sims 3 site is veranderd”

  1. hiki

   Ik wilde een rechtstreekse link plaatsen in het nieuws bericht naar Mijn Pagina maar die werkt ook niet.

   Misschien zijn ze nog niet helemaal klaar of alle Simfans zijn hun Mijn Pagina’s aan het bekijken en veranderen en dus erg druk?

   Inderdaad vanmiddag maar weer kijken: dan zal het vast beter gaan.

 1. Redhead0966

  Raar maar als ik via de link van simsfan ga kom ik er wel, als ik via mn eigen in favorietenstaande sims3.com ga lukt het niet.Kom niet op vrienden pagina. Via firefox de ene x wel de andere x ook niet.

  1. Redhead0966

   Ik heb net mn oude link bij favorieten verwijderd en via de link van simsfan opnieuw toegevoegd aan favorieten en nu krijg ik wel steeds vrienden te zien. Blijft wel nog staan 2 verzoeken terwijl er niks is.

 2. Big Mama

  Ik kan me niet voorstellen dat iemand 100,500 of 1000 vrienden zou willen hebben in dit systeem.Daar word je toch knettergek van.Iedereen die door elkaar aan het kakelen is over de meest niet belangrijke zaken(myself included)Je bent enorm veel tijd kwijt aan het doorlezen van”spam”en daarom sluit ik me aan bij Britje.

 3. Redhead0966

  Ik kom wel op de site maar bij vrienden geeft hij eror, toen ik ingelogt en wel nog een x op de link in mijn favorieten klikte kwam ik wel gewoon bij vrienden, dus hoop dat andere hier wat aan hebben, dat het bij hun ook zo werkt.(hoop dat dit later ook nog zo werkt bij me als de normale manier niet wilt)

 4. ChanCake

  Uh.. even van het onderwerp af; Vinden jullie het ook niet vreemd dat er comments komen op nieuwsberichten dat totaal niet eens met de sims te maken heeft? o_o Volgens mij zag ik net bij een artikel “Simlish zingen” zelfs een hele email staan naar iemand toe, over Niagarawatervallen. Beetje.. eh.. vreemd allemaal. LOL

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>