De Sims 3 Mijn Pagina: nieuwe buttons voor De Sims 3 Showtime

Met de update enkele dagen geleden van de officiële De sims 3 site is er veel veranderd. Ook nieuw zijn een hele serie buttons voor de ‘achievements’ die je ingame kunt verdienen.

Welke buttons het allemaal zijn moet je zelf maar even bekijken op je Mijn Pagina (onder Mijn Buttons) want het zijn er gewoon erg veel.

Veel van de nieuwe ‘achievements’   buttons zul je pas kunnen verdienen als je De Sims 3 Showtime hebt geïnstalleerd, dus nog even 8 dagen wachten.

10 reacties

 1. Ik wilde mij eigen buttons eens bekijken maar de boel werkt alweer niet goed meer op de officiële De Sims 3 site. Hopelijk zijn de problemen voor 8 maart opgelost 😕

 2. Ja maar mijn oude buttons die ik gewoon gratis gekregen heb staan er ook gewoon tussen en ik denk dat dat de verwarring veroorzaakt.

 3. Hoe kun je die buttons verdienen.
  Ik heb gemerkt dat één van die buttons een bezoekje aan de galerij is. Heb ik al meerdere malen gedaan maar ik krijg die button maar niet geactiveerd.

 4. De oude buttons zoals bv. herinneringen(hoop dat dat goed geschreven is)die doen het wel maar de nieuwe moeten we waarschijnlijk wachten op Showtime of de patch die volgens sommigen nog moet komen.

 5. hint weeruitbreding???

  ik heb net de buttons zitten bestuderen
  er zitten 2 hintjes in naar een weer uitbreiding

  1 iets over sim laten omver blazen door harde wind
  2 je weerman of weervrouw laten zwemen

  dit zou kunnen beteken dat de weer uitbreiding een nieuw beroep zou hebben weer man of weer vrouw we zullen zien

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *