Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Showtime

De Sims 3 Showtime: Duitse preview video

De Duitse EA heeft deze erg leuke preview video online gezet van De Sims 3 Showtime.

10 gedachtes over “De Sims 3 Showtime: Duitse preview video”

  1. Big Mama

    Wat een leuke video zeg.Ik heb echt een heleboel leuke nieuwe dingen gezien,maar ik denk dat ik mijn sim maar niet de karaktereigenschap ambitie geef.Met al die nieuwe mogelijkheden tot communicatie zal ik erg afgeleid zijn en mijn sim een tikkeltje ongeduldig kunnen worden.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>